Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wywala PB

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mój kolega dostał tą nową broń i chciałem ją wy testować , ale coś mnie PB wywala . Może ktoś sprawdzić czy jest ban na GGC ? Nick KubaGangsta.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Aha dzięki , myślałem ze jest bo miesiąc temu kumpel dawał na aimie i go wywalało ze wszystkich serwerów prawie , no ale jak nie ma to jeszcze lepiej przekaże mu .

Opublikowano

ja umiem jak sobie wyciągnę GUIDa z loga pb, ale zapewne dowiem się od Ciebie jak się "dorwać" do czyjegoś loga pb ;)

Opublikowano

ja umiem jak sobie wyciągnę GUIDa z loga pb, ale zapewne dowiem się od Ciebie jak się "dorwać" do czyjegoś loga pb ;)

Czyjegoś GUIDa mogą zobaczyć tylko administratorzy serwerów, tudzież osoby uprawnione przez nich.

Właśnie chodzi mi o wyciąganie własnego i sprawdzenie, dobrze, że mi przypomniałeś. Dzięki.

Opublikowano

Czyjegoś GUIDa mogą zobaczyć tylko administratorzy serwerów, tudzież osoby uprawnione przez nich.

Właśnie chodzi mi o wyciąganie własnego i sprawdzenie, dobrze, że mi przypomniałeś. Dzięki.

spox, ale jak ty sprawdzasz, czy ktoś nie ma bana, bez znania jego GUIDa ? ;P

@Edit czy masz serwa?

Opublikowano

spox, ale jak ty sprawdzasz, czy ktoś nie ma bana, bez znania jego GUIDa ? ;P

@Edit czy masz serwa?

Jestem administratorem serwera + PB (mam prawa do banowania).

Mogę sprawdzić dosłownie wszystko.

Temat o sprawdzeniu własnego GUIDa już jest.

Opublikowano

Aha spk miło wiedzieć ;) Też z chęcią założył bym serwer tylko troszkę nie ogarniam . Tak jeszcze zapytam tylko serwer założyłeś żeby grać ew . ze znajomymi czy exp farm ;D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...