Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Graczy W D2

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie może ktoś jeszcze gra w diablo 2 ? Jeżeli tak to niech poda swoje acc lub gg tutaj w tym temacie i zbierzemy się razem i pomożemy słabszym graczom i może zrobimy jakiś klan lub coś w po dobie. Ja zawsze myślałem że grać zespołowo bo wtedy gra zaczyna być ciekawsza ale nigdy nie miałem z kim tylko sam grałem niestety. Teraz mam 20 lvl i nie mam dalej z kim grać oprócz za bratem hehe.

acc: Nie dostępne z powodu włamywania się :D

gg: 10093150

Nick: CyCuPL ( proszę nie oceniać mnie po nicku bo CyCu już było sobie zajęte hehe)

Jeżeli ktoś posiada jakieś nie potrzebne ITM dla Nekro i Paladyna będzie wdzięczny Hehe.

PS: Kiedy będzie reset laddera bo wiem że jakoś coś tam miał być jakoś nie dawno ale jakoś nie widzę żeby coś się nawet szykowało ciekawego.

Opublikowano

80 Zabójczyni xAishax

Obecnie nie gramale jak by sie zebtało troche ludu to mozge sie odczasudo czasulognoć

Ladder ofc

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja gram caly czas. Posiadam teraz 83 lvl hammera i 72 lvl smithera. Poznalem 3 nowych graczy i gramy sobie z bratem hehe.

Opublikowano

Ja bym mógł zagrać od nowa ;) wiec kto chętny od nowa niech napisze gg, acc i sie jakos zgadamy zeby równo zacząc ;p

Opublikowano

Ja już posiadam full hammera i ponad 200 istów w ciagu 1 miesiąca :D I kto powiedział że nie można zarobić tylu istów w parę tyg.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ;]

Ostatnio postanowilem zaczac grac w diablo 2 w necie jednak uznalem ze samemu moze byc nudno jezeli ktos by chcial sobie przypomniec stare czasy i pograc od nowa to pisac na gg:9885849

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Witam ;]

Ostatnio postanowilem zaczac grac w diablo 2 w necie jednak uznalem ze samemu moze byc nudno jezeli ktos by chcial sobie przypomniec stare czasy i pograc od nowa to pisac na gg:9885849

pamietna czasy pcl:P ja moge zagrac:P dzisiaj instaluje je sobie:P

asddas.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A kto gra w D2: LOD niech machnie ręką w klawe a GG: 16011618

Jak nie to mam dwupak i odinstaluje LOD-a :) PS. 50 złotych w Media-Markcie kosztuje albo mniej. :P

238bf5ab8664403c9f0959010b6828fb.0.gif

http://footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=72334#v

Wchodź na server 3 naprawdę warto zagrać!

<a href='http://footballteam.pl/index.php?

Wejdź, proszę ja na tym zarobię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tez bym  z checia gral ale niemoge juz sciagnac:(restar kompa:(

Nie prowadzimy wykopalisk na forum  ;)

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prowadzimy wykopalisk na forum  ;)

ale topic jest podpięty, więc jest ważny. Może go chyba odkopać nie? ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pana zniszczenia to mam ale juz nie gram od kiedy nowy leader wogóle wszystko poszło moje lvl po 93 hammer smit blizzka soso mf soso fire bonner eh szkoda mi tych postaci tyle czasu poswieciłem na expa i itemki

d0b842e1470e4711a1804eb52b64a424.0.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...