Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Party 8/8

Misiekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie które party jest według was lepsze:

1) 4x wizard + 2x bard + 1x cleric+1x warrior

czy

2) 3x wizard + 2x bard + 1x warlock + 1x cleric + 1x warrior

Sam znam i mam duzo ciekawych opini na temat tych dwóch party

nr 1. szybko bije na GP troche zwalnia natomiast nr2 szybkie troszke wolniej na normalnych niz nr 1 ale na GP jest o wiele szybciej dzieki divisionovi locka.

Czekam na ciekawe i wyczerpujące wypowiedzi ;)^^

Opublikowano

2 War 3 Wiz 2 Bard 1 Cler

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie popadają, bo buffy się dzieli : 1 wiz-pain, 2 wiz-pain, 3 wiz-fency, cler-fency i tyle.

Ja bym brał nr 1, cler bez buffow, screeny na clera, ale z healem i tak nie padnie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Fail ... powodzenia z 1 warkiem.

DMG od 3 wizzów + Clera i do tego jeszcze lurować xD

Skończysz się przy pierwszym lepszym GP.

@Down

Zważaj na słownictwo ... nie jestem Twoim kolegą i nie toleruję chamstwa.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tak się składa, że miałem takie pt na bocie i wizy miały sety tylko +4, warek z lurem sobie radził obszarowka i nie musial wychodzic daleko, cler na deffach swoich (pasywy + defy) i healu ma paść ? Mowa o str. Bard daje mp, moby go nie bija bo ma protecta od warka, cler caly czas full hp. Widać, że jesteś laikiem. :)

UP, a jeżeli cler ma buffy to party jest niesmiertelne, ja mu doradzam 4 wizy, cler bez buffow.

UP, naruszam regulamin ? Nie,zapoznaj się ze słowem LAIK, laiku. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

ludzie nie denerwujcie mnie do pt składa się tak:

warek-buffy na inty

4 lub 3 wizzy w miejsce 4 wizza może być warlock

kleryk najlepiej str :P

i 2 bardy pt jak znalazł

nie rozśmieszajcie mnie ze do pt potrzeba aż dwóch warkow bo to jest śmieszne :P omało nie padłem na ziemie jak czytałem twój post GalactiX. Każdy gracz (normalny) wie o tym ze pt musi być takie jak napisałem

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

2 Warriorów 3 Wizzardów 2 Clericów 1 Warlock.

najlepsze :).

Po co 2 clerow i jezeli beda strami to kto im da mp ?

Z takim pt bez dance to chyba 200 mobow na godzinne zabijasz. x]

Ofc podbijam swój pomysł, chłopaki jak widać ogarniają i mają pojecie o tej grze, 1 warek to wystarczajaco. x]]]]]]]]]]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Śmiech , wielu ludzi mówi dobrze co do :

4 Wizardy 1 Warior 2 Bardy + Cler (str)

Zgadzam się ze jest dobre ale poz wzg. DMG moby szybko padają (jeśli nie masz 2 gp + parciaków )

Gram długo i wiem że najlepszy skład to : 3 Wizardy 2 Wariory 2 Bardy 1 Cler str

PLUSY :

- każdy wiz ma war bufy i cler

- lurka wariora jest mega dobra

- dmg dosc wysokie

- 2 bardy kazdy ma mane , dance i guardy + inne jakies duperele ....

To na tyle ,

Opublikowano

a ja wam powiem ze ustawilem sobie taki sklad ze sprawdze dwie opcje zarówno pierwsza jak i druga :P i zdam relacje jak to bedzie wygladalo zarówno w jednym jak i drugim przypadku ^^ ale przyznam dyskusja wyczerpująca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...