Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bugi na NEMEXIS HQ !

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Co do pierwszego bugu to z tamtego miejsca nie dało się wyjść ;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Wczoraj też złapało mnie na poręczy przy schodach jak się idzie już

na najwyższy poziom tego wieżowca -.- wszyscy nabijali sb pkt a ja nie mogłem

się ruszyć dopóki te "zombiaki" przyszły i mnie zabiły ... porażka

sygnayr.png
Opublikowano

Spokojnie dopiero co wprowadzili tą mapę i zapewne najbliższe 2 konserwację poprawią nie które bugi.

Opublikowano

Nic dziwnego, cabin fever jest od dawna, a i tak są tam "magiczne moce", które bugują lub też zabijają ;)

2 "bug" to nie bug

sygnaturkalow.png
Opublikowano

nie wiem czy wiecie, ale tam gdzie się bronimy (przy windach) jest krzynka, i z tej skrzynki można skoczyć na Tv ;) jak jej nie rozwalą to dam screena

dokładniej chodzi o to.

combatarms06m.jpg

no i jak widać stamtąd.

combatarms05qe.jpg

Opublikowano

No a jak drzwi cię zablokują to rzuć fraga i wyjdź :D

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

@Up

Ewentualnie zacznij campić i poczekaj aż reszta teamy wejdzie do wind. Też miałem tego buga i czekałem aż zacznie się filmik z tymi windami.

Opublikowano

A ja szukam buga zeby przed BOSS-em skampic. Juz od wczorej biegam po calej mapie i szukam czegos gdzie bede widzial caly czas BOSS-a ale on mnie nie. Narazie to zostaje tam na pieterku gdzie jest winda i on praktycznie nie strzela. Tylko jak zjedzie na srodkowe pienterko to wtedy z LAW-a wali(bazuki nie wiem co to za sprzet), ale ja wtedy biegne na gore i z M32 go wale. I tak biegam. Ale ogolnie to dzieki temu wyciagam 1/2 miejsce. Pozdro. Wgl na tej mapie wpadlem ostatnio w sciane jak nade jakiego bota wybuchlo. Stalem za sciana. Wybuchl nade po drugiej stronie i ja w scianie stoje. Ale kucnolem i wyszedlem. Dokladnie nie wiem gdzie to bylo.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Specjalista
Opublikowano

@up co do bossa to jeżeli pojawi on się po jednej stronie to można się skampić za takim zielonym murkiem, a konkretnie kucnąć i zglitchować go, tylko że najlepiej do tego mieć MG a nie speca

ja tak robie i na platynie jak grasz to można zauważyć że sporo osób bez speca to robi

@btw. na plt nie idzie zrobić już rooma na FT :P

dobrze exp leci tam jak się ogarnia

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No, te drzwi od parkingu co się szło w kułko i zabijalo.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Specjalista
Opublikowano

Istnieje tez bug jak sie tam wchodzi (po tym filmiku z przyjezdzajaca policja) zamykaja sie takie dzwi. Jeżeli sie tam zostanie to sie ginie

to nie jest bug, to jest celowe żeby gracze nie zostawali tam

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

noom czasami ma sie buga ze ze skrzyni tej brozowej jak ja rozwalisz z noza to hp leci aptecccccccczki 2 leca ze skrzynki/. lol typek tak zrobil. a co do 1 buga to jak tam sie zablokuje w tych drzwiach to z noza mozna zombi kilac

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...