Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne gry strategiczne

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Podawajcie jakieś fajne strategie :P Nie mam w co grać więc postanowiłem zwrócić się z tym do was :D Głównie chodzi mi o dobrą grafikę mimo iż wiem że to nie wszystko, ale ... Najlepiej jakby był tryb multiplayer. Byle nie Heroes'y ... Mam też wszystkie części Bitwy o Śródziemie oraz Warhammera (1 część ... 2 jakoś nie przypadła mi do gustu więc jej nie kupiłem) ... Właśnie chodzi mi o coś takiego jak Bitwa o Śródziemie .. Tzn. że walka jest na miecze, jest magia itd, no ogólnie świat fantasy. Chociaż coś takiego jak Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm też by pasowało ... Zastanawiałem się nad Królem Arturem 2, ale z tego co mi wiadomo to jeszcze nie wyszła ... A co do pierwszej części tej gry to nie mogę się zdecydować ... Podobno Civilizations 5 jest fajne, ale ... No cóż liczę na waszą pomoc :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W Twierdze grałem nieraz :D Naprawdę fajna gierka .. Grałem w 1,2 i chyba w 3 :D Ale trochę już mi się znudziła no i nie ma trybu multi :( A właśnie mniej więcej o to mi chodzi :D Żeby w wolnych chwilach pograć sobie z kolegami :P A własnie i jak możecie to wypowiedzcie się o grze Król Artur ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam ze swojej strony Medal of Honors - tutaj możesz stworzyć swój serwer gry w każdej chwili kiedy potrzebujesz i możesz grać z kolegami do woli, jest to gra sieciowa podobna do Quake .

Opublikowano

Supreme Commander 1 i 2

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Polecam Age of Empires 1-3 Stare ale jare :D Orginal War polecam gierka warta uwagi

@OFFTOP

1200 Postów uuuuuuuuuuu :D

. .

Opublikowano

Age of Empires Wszystkie części

Age of Wonder ( grafika nie najlepsza ale da radę wytrzymać )

Total War

Warcraft

Armies Of Exigo

Battleforge ( to sieciowy RTS ALE POLECAM )

Empire Earth 2 oraz 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...