Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Umiejętność Grania

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem chodzi mi o to że mam 2 Acc i na 1 acc bardzo wręcz wyśmienicie mi idzie staty mam nawet 10:2 ale na tym 2 Bardzo źle mi idzie nie staty mam nawet 1:7 i nie wiem dlaczego może wy wiecie jak temu zaradzić za pomoc daje lubie to

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To wszystko zależy od dnia jaki masz i jak grasz. Ale tez twoja podświadomość wysyła Ci jakie takie info że na tym gra idzie Ci lepiej a na tym gorzej ;)

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Noby też maja czasami nawet 10:1. Po prostu nie umiesz grac b. dobrze i raz ci idzie, raz nie, jesli nie masz duzego skila, to duzo zalezy od szczescia

10 more

Opublikowano

Noby też maja czasami nawet 10:1. Po prostu nie umiesz grac b. dobrze i raz ci idzie, raz nie, jesli nie masz duzego skila, to duzo zalezy od szczescia

j.w.

+ mozesz grac tez z hackerami, ktorzy uzywaja chamsow czy innych pierdol, ze moga Cie widziec... Wtedy tez ciezko wylapac dosyc dobre staty.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Niekiedy grasz i mozesz trafic na slabszych graczy albo graczy uczciwych i wtedy staty masz dobre. A jak wpadniesz na hackerow lub graczy z 1 ligi idzie Ci slabiej. To normalne ;p

Opublikowano

Totalny debil xD.. Sory, ale przesadzasz.. My mamy widzieć co Ci się dzieję, że na jednym koncie masz dobre staty a na drugim złe? Możliwe że to jest spowodowane skliiem graczy. Lub po prostu za dużo nołlajfisz. Nie ma innego rozsądnego powodu.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

1) TOP radze Ci przeczytac jeszcze raz treść swojego pierwszego posta, bo ten temat jest bezsensowny. Raz masz dobry dzień i nubskich przeciwnkików + najlepsze bronie w WR, a na drugim koncie grasz f2p i jest Ci trudniej kogos zabic, zwłaszcza, ze przeciwnicy tez sa z górnej półki, naucz się grać, bo piszesz w podaniu na Kida, ze grasz od dwóch lat. To jest nic, zwłaszcza, ze pewnie grasz na hackach. Ogarnij się >.>

Totalny debil xD.. Sory, ale przesadzasz.. My mamy widzieć co Ci się dzieję, że na jednym koncie masz dobre staty a na drugim złe? Możliwe że to jest spowodowane skliiem graczy. Lub po prostu za dużo nołlajfisz. Nie ma innego rozsądnego powodu.

Nie obrażaj jednego z dwóch największych spammerów na forum [ pierwszy jest koksik ] oraz przyszłego moderatora działu WR ... xD

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Dobra już można zamknąć Potrenowałem z kolegą i staki 10:3 ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

hm . Jeżeli masz dostęp do zegarków procesora ;D / Podkręc go ok 53% i zobacz jakie staty ~! :D

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...