Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WP

dunio99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ma ktos WP dzialajace bo odkad zmienili klienta stare ustawienie WP nie dziala wiec jesli ma ktos skonfigurowane to prosilbym o wrzucenie na jakis serwer.

Bym zapomnial windows 7 64

Opublikowano

Sam WP działa, każda jego wersja. Lecz SKRYPTY nie działają i nie będą aż ktoś ich nie zaktualizuje. Tyle, i nie wierzcie w cuda że jednym działają a innym nie.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

@TOPIC

Skrypty nie będą działać do tej pory aż ktoś ich nie będzie aktualizował.. Skrypty nie działają i nie będą działać przez najbliższy czas. Niestety :/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

dla poprawki powiem wam ze nie ktore skrypty dzialaja wystarczy poszukac na ruskich forach.. stracilem tydzien zeby znalesc i znalazlem...

dlatego nie wrzuce gotowego linku chcecie szukjcie

Opublikowano

dla poprawki powiem wam ze nie ktore skrypty dzialaja wystarczy poszukac na ruskich forach.. stracilem tydzien zeby znalesc i znalazlem...

dlatego nie wrzuce gotowego linku chcecie szukjcie

Chcecie szukajcie, a będzie wam dane :D

A ja mam dwa statki admina z 15 Zeusami i też znalazłem na ruskim forum :D

Dobra będzie off top ale na mój gust można zamknąć, bo znajdzie się paru mędrców którzy mają takie rzeczy że na Unerground nie wiedzą o nich :P

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Dokładni :angry: ,piszesz wprowadzasz ludzi w błąd ,nie chcesz sie podzielic to na chuja posty nabijasz. <_<

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

to po co piszesz??? ja przynajmniej dalem jakis kierunek gdzie maja szukac... a tam sa jeszcze ciekawsze rzeczy pisze to dla info a nie szpanu... chcecie szukajcie nie to nie... a jak znajdziecie to urzywajcie a jak nie kupcie kerkawe niestety medrcow jest malo i nic za darmo nie ma:P:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...