Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBOT

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie o do kbota , moim kolega dziala normanie a mi pisze ze serwer jest aktualizowany

Twoi koledzy robią cię w wała. Kbot jest na razie offline :D

Czekamy na nową wersje kbota

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Z KBot'em zrobiła się ch...nia :( dzisiaj z samego rana ponoć działał ale po 10 przestał... kto odpalił wcześniej to dalej latał i tyle.

Opublikowano

co wy pierdolicie, przyszedłem do domu o 18 odpaliłem i lata, żadnych błędów, teraz wyłączałem i włączyłem - śmiga aż miło

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

co wy pierdolicie, przyszedłem do domu o 18 odpaliłem i lata, żadnych błędów, teraz wyłączałem i włączyłem - śmiga aż miło

Która wersja?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

dla mnie wczoraj 5.82 śmigało, ale po restarcie na pl3 nie działał od 6 rano, teraz na 83 śmiga

Opublikowano

To ja nie mam szczęścia o.O o 3 rano robię kolejne podejście by to uruchomić i nic, Wyszła nowa wersja IBota 3.84 - przestała działać strona KBota o samym bocie nie wspomnę. I jak tu się nie wq...ć, kolejna loteria.

Opublikowano

Mi normalnie chodzi Kbotek ;] Bez problemow nawet jak 83 wyszla to na 82 dalej latalem bo nie wylaczalem wogole ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

mi jakos 5.83 nie dziala na pl1 pl2 pl3

Może licencje Ci się skończyły :D Hehe

Tak serio u mnie działa jak i u znajomych Kbot, czyli u ciebie na stronce wprowadzasz ludzi w błąd pisząc Kbot - offline :)

A tak serio to nie wiem czy to coś jest zależne ale antywirusy ostatnio potrafią blokować jak i kbota tak i ogólnie DarkOrbit.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Może licencje Ci się skończyły :D Hehe

Tak serio u mnie działa jak i u znajomych Kbot, czyli u ciebie na stronce wprowadzasz ludzi w błąd pisząc Kbot - offline :)

A tak serio to nie wiem czy to coś jest zależne ale antywirusy ostatnio potrafią blokować jak i kbota tak i ogólnie DarkOrbit.

Po co wprowadzasz forumowiczów w błąd ??? Wyłącz na moment bota i włącz ponownie to zobaczysz czy zadziała. Wywala komunikat i myślę że u wszystkich...serwer licencji aktualizowany, spróbuj później. To nie jest problem antywirusa czy firewalla tylko KBot'a

Opublikowano

wlączyłem o 10 śmiga, 5.83, nie chcę wyłączać bo jak mówicie aktualizowany jest, niech nastuka troche uri na mhh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...