Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak nowych broni, zbroi i itemów na kamerze (tylko żółcie są)

122

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam. Otóz na serwerze divine world s2 są nowe bronie i zbroje. Nie mam za dobrego neta żeby sciagnac klienta 700mb wiec potrzebuje plikow odpowiedzialnych za te nowe zbroje i bronie. Patrzalem na stare tematy, ale linki wygasly. Ma ktos te pliki?

Aha, metina mam z 2008 i pewnie dlatego nie widze tych nowych rzeczy, dlatego potrzebuje tych plikow. A niestety launchera do tego serwa nie ma zeby widziec chociaz czesc tych plikow.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Podmień moda potem rozpakuj locale _pl

2.Weź z niego item_proto i item_list

3. Nazwij te dwa pliki item_nazwa servera i Item nazwa_servera.txt

4.Wrzuć je do folderu mod jest tam taki folder w modzie gdzie są wszystkie item_list i item_proto różnych serverów.

5. Na koniec jak odpalasz server przy wyborze servera w connect helper kliknij 2x na ten server pojawi Ci się Edytor..

6.Wpisz w okienku item_list taką nazwę jak nazwałeś item_list tego servera tak samo z Item_proto

Rekrut
Opublikowano

Mozna dokladniej?

po 1 gdzie jest plik locale_pl, w pack jest kilka ale ktory wziac i czym rozpakowac?

po 2 skad wziac jakies 2 pliki item_ nazwa serwa i ten 2? poniewaz w folderze mod nie ma pliku od tego serwa, jest od paru innych ale tego nie ma.

Mozesz dokladniej wytluacyzc?E

Edit@

tak samo nie widze mobow w atla v2, podejrzewam ze na wyzszych mapach tez nie bede widziec. co na to poradzisz?

Opublikowano

1.Rozpakować File Archive2 locale_pl

2. Po wypakowaniu locale_pl i wyciągnięciu z niego item_proto ,item_list

3.Zmieniasz nazwę item_proto , item_list na item_pandora ,item_pandora.txt

beztytuuydb.jpg

Nie widzisz mobów typu tych niebiańskich wojowników , smoka? z atlantydy?

Rekrut
Opublikowano

sciagnalem file archiwer ale jak otworzyc plik locale _pl tym programem? bo jak wskazuje zeby odpalal sie plik tym programem to pokazuje sie okno dialogowe i jak cos klikne to sie od razu wylacza. ???

Edit

no mobow nie widze zadnych w atla v2, ide sobie i mnie bija a ja ich nie widze.

Kurcze kombinuje i za licho nie wiem jak rozpakowac to tym programem. Masz moze kamera nowego? Bys mi zmienil mi to i pliki zapodal? serwer to divine world 2, nie widze itemow ktore dodali na serwa. Pomozesz?

Opublikowano

1.Wchodzisz w folder pack.

2.Kopiujesz File Archive2 , m2 do pack

3.Klikasz na Packer

4.Klikasz Extract>>Extract Archive>>wybierasz plik który chcesz wypakować w tym wypadku locale_pl

5.Otwórz.

6.Wybierasz gdzie ma Ci wypakować w tym wypadku do pack.

7.Klikasz Zapisz.

8.Gdy Ci wypakuje przeniesie Cie do miejsca gdzie znajduje się wypakowany locale_pl

9.Klikasz na folder locale_pl>>locale>>pl>> tam znajduje się item_proto , item_list

Rekrut
Opublikowano

skad sciagnac ten file archive 2? wszedzie wyskakuje file archiveR i w dodatku bez 2. mozna skads ten program sciagnac?

Rekrut
Opublikowano

Dobra, znalazlem ale cóż... Nie mam Net Framework 4.0, a nie dam rady 200mb sciagnac... Zawsze cos.. Sluchaj, bys nie dal rady mi tego zrobic i wrzucic plikow tutaj? Bo jak widzisz ja tego nie zrobie.. Chociaz, zeby moby byly, bo nie mam jak expic. Prosze

Opublikowano

skad sciagnac ten file archive 2? wszedzie wyskakuje file archiveR i w dodatku bez 2. mozna skads ten program sciagnac?

http://www.mpcforum.pl/topic/504780-dl-metin2-file-archiver-v2/

Co Ci da rozpakowywanie ,jak nie masz plików z clienta tego servera -.-

Dobra, znalazlem ale cóż... Nie mam Net Framework 4.0, a nie dam rady 200mb sciagnac... Zawsze cos.. Sluchaj, bys nie dal rady mi tego zrobic i wrzucic plikow tutaj? Bo jak widzisz ja tego nie zrobie.. Chociaz, zeby moby byly, bo nie mam jak expic. Prosze

Jakie to moby ?

Hah zabawny Glinka jesteś ;) jeśli ktoś tu coś kopiuje to tylko Ty.. potrafisz dać tylko link do starego postu ;x

Co nie udało się namówić 2 kolegów moderatorów by mi dali warna? :)

Napisałem do Antixa i do 2 global moderatora i mi zdjeli warna ..

Ps: Jeśli nie znasz znaczenia słowa forum, forum dyskusyjne to radzę wejść na google i poczytać ;x

Widzę że liżesz dupsko wszędzie gdzie się da.

Smacznego

Wolę dać linka do tematu z odpowiedzią niż kopiować kogoś post słowo w słowo.

Za to co wyprawiasz normalny Mod już dawno dał by bana za ripy ;)

Hah zabawny Glinka jesteś ;) jeśli ktoś tu coś kopiuje to tylko Ty.. potrafisz dać tylko link do starego postu ;x

Ps: Jeśli nie znasz znaczenia słowa forum, forum dyskusyjne to radzę wejść na google i poczytać ;x

No nie piszę do Admina nie będziesz mnie obrażał Ja Ciebie nie wyzywam a Ty już mnie 2 raz wyzwałeś

1 od kretyna

2.Od lamy..

Pisz Kretońska Lamo :D

Te słowa nie są obraźliwe nawet Lama =zwierzę takie

Jak łatwo takie dzieci wyprowadzić z równowagi :D

Daj mi Post w którym wyzwałem Cie od "kretyna" synuś :D

Opublikowano

No nie piszę do Admina nie będziesz mnie obrażał Ja Ciebie nie wyzywam a Ty już mnie 2 raz wyzwałeś

1 od kretyna

2.Od lamy..

Rekrut
Opublikowano

Dobra, bez spamu. Nie widze mobów w atlantydzie v2, zabieraja mi hp ale ja ich nie widze i nie moge ich rozwalic. Ktore pliki za nie odpowiadaja i czy mozecie mi je podrzucic? Bo jak pisalem w plikach nic nie zmienie bo nie mam net framework. 4.0. Pomozecie?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...