Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lenart wrzucił pliki do GMS więc ja postanowiłem do Ems :

Base.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=XDTF6B5T

Character.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=EMYQUIR5

Effect.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=RSSKK1LP

Item.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=NG4SZBKJ

List.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=YZRU0F4H

Map.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=95TNGBMY

Mob.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=1XPXQ55E

Morph.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=RCK5VBS0

Npc.wz xxxx://www.megaupload.com/?d=HJLQ00UY

Skill.wz xxxx://www.mediafire.com/download.php?ziyvyyz1ktg/download.php

zamiast XXXX wpiszcie http

jyh.jpg
Opublikowano

Eh.. trafiles w 10 ;D tylko uploady kijowe, jak bys wrzucil all na mediafire by bylo zajebiaszczo:D no ale baaaardzo wielki + dla ciebie za męke uploadowania:D 5* w profilu ci nie dam bo to idiotyczne;d

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

starasz sie o reputacje ? dam Ci dobra rade nie rob tego co ja bo to nic ci nie da ... :P

@Simpson

xD

ale wiesz wystawil i pomogl np Kacye :D

Opublikowano

może wreście skończą się niepotrzebne tematy , typu pls clean skill wz. No mi się temat podoba

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

dlatego sie nie staraj, bo zawsze bedzie zle ...

@mateq

jemu chodzilo o to ze on wystawil to tutaj na mpc.pl a nie com

Opublikowano

Niech się stara, ale niech nie okłamuje nas, że to wszystko wstawił sam. Credits'y się należą, bo to nie są małe pliki.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@mateq

jemu chodzilo o to ze on wystawil to tutaj na mpc.pl a nie com

Przekopiował cały temat z MPC.com, sam widziałem ten temat. Mógł chociaż dać Credits'a autorowi :/

nie wstawie źle

wstawie źle

Jak byś dał Credits'y i nie mówił, że to twoje to by było dobrze :/ Mi i tak się nie przyda, bo zawsze robię sobie kopie zapasowe wszystkich plików :P

może wreście skończą się niepotrzebne tematy , typu pls clean skill wz. No mi się temat podoba

Tak skończą... chyba w snach, zaraz ktoś będzie się pytał dlaczego link mu nie działa, dlaczego nie może ściągnąć kilka plików na raz, dlaczego one nie działają... itp.

Żeby nie było głupich pytań:

Pliki rozpakowujemy Programem WinRar. Jeżeli chcesz zamienić czysty plik z plikiem modyfikowanym to POD ŻADNYM POZOREM nie zamieniajcie ich ze sobą, bo wam się Maple popsuje. Najlepiej jest usunąć stary(modyfikowany) plik z folderu Maple, a dopiero potem wkleić czysty plik. Mam nadzieję, że teraz nie będzie żadnych bezsensownych pytań :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak