Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobic na metin2 US?

ROKSED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopić metki 35 i selać ku / kd oraz wieksze metki i sprzedawać także kamole

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

@Up jeżeli uważasz że na US zarobisz na KU i K.D to jesteś w wielkim błędzie.

@Top. Jeżeli masz ponad 40 to w dt itemki ulepszać , jeśli nie to robisz dropka 5-18 Lv do Imha i dropisz bronie na 30 Lv. Na ezo możesz jeszcze drobić RIB'y i jakoś się dorobisz.

Opublikowano

Dropią jak na każdym innym serwerze, lecz na początkowe eq na pewno sie dorobisz , najlepszym sposobem jest zrobienie sobie postaci do imha i lochu , kupić 2 x drop na 7 dni i na malym lv dobrze zarabiać :) Oczywiśćie bez 2 x drop też damy rade , ale drop będzie słabszy :P , pozdrawiam :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

35lvl bojowiec metki 25-40lvl czaskaj dobra kasa,gralem na US 3 lata wiec Ci z gory nie pierdolcie glupot,a po 2 kamole tam chodza po 50-100k i nie dropia z metkow 25-35lvl co za ludzie,kurwa wypowiadaja sie a gowno wiedza

Opublikowano

Metin2 US to praktycznie jak Metin2 Pl, więc ze swojej strony polecam dropić medale konne, bronie na 30 lvl, łowienie małży, dropienie ksiąg umiejętności z metinów

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam5

Gram na US-ie kilka lat, i poznałem parę najlepszych sposobów na zarobek na poszczególnych lvlach ;)

5-15 - IMHA - bronie na 30lvl, eq z hp

20~30lvl - można chodzić na besty, od około 25lvla polecam ezoty bo ribki drastycznie poszły w górę

30+ - łowienie małży, lepiej nie otwierać bo tylko biała warta ~14kk, reszta śmieci ;)

35lvl - nic innego jak bojowiec i dropić kd +3,+4

45lvl - to samo na metkach 45, dobry drop

45-60 - DT, DT i jeszcze raz DT

60-75 - (tutaj akurat nie wiem)

75+ - chodzić na metki, dropić szczególnie pierścionki expa ;)

DLA WSZYSTKICH LVLI, O ILE KTOŚ MA CHOCIAŻ 50KK NA POCZĄTEK!!!- dropić, kupować kd +3, i robić do +5 (przy dużym szczęściu można dziennie z 200kk zarobić :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...