Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.1]InfineCraft [HARDCORE] [SWIEZY] [NO-HAMACHI]

KarthusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budowałem sobie dom w lesie......Obok admini zaczęli budować jakiś zamek ok co mi do tego...... jakiś czas później przechodziłem obok tego zamku BadJoy zaatakował mnie.....cóż więc uciekłem stałem dalej w lesie a on mnie gonił w końcu dał mi kicka o treści (noob) wbiłem na server no i chciałem dać se spokój z podchodzeniem tam skoro admin jest takim dzieckiem wróciłem w okolice swojego podziemnego domku a gdy chciałem robić górę dostałem banna o takiej treści (Boduwa w okolicy zamku adminów (mimo że pod ziemią budowałem już od dawna a zresztą byłem jakieś 40 kratek dalej) i jeszcze że to było 5 ostrzeżenie..... jak ten kick był 1) No i co ja mam dokładnie mówić o tym servie ... jeżeli ktoś to przeczytał to sam doskonale zrozumie....może gdyby adminów nie było około 6 to byłoby świetnie bo dobrze mi się tam grało do czasu wejścia na server BadJoy......Jedynym adminem jaki wydał mi się w porządku jest Creeper on przynajmniej nie rzucił się na mnie bez powodu i nie zbanował....

Opublikowano

Budowałem sobie dom w lesie......Obok admini zaczęli budować jakiś zamek ok co mi do tego...... jakiś czas później przechodziłem obok tego zamku BadJoy zaatakował mnie.....cóż więc uciekłem stałem dalej w lesie a on mnie gonił w końcu dał mi kicka o treści (noob) wbiłem na server no i chciałem dać se spokój z podchodzeniem tam skoro admin jest takim dzieckiem wróciłem w okolice swojego podziemnego domku a gdy chciałem robić górę dostałem banna o takiej treści (Boduwa w okolicy zamku adminów (mimo że pod ziemią budowałem już od dawna a zresztą byłem jakieś 40 kratek dalej) i jeszcze że to było 5 ostrzeżenie..... jak ten kick był 1) No i co ja mam dokładnie mówić o tym servie ... jeżeli ktoś to przeczytał to sam doskonale zrozumie....może gdyby adminów nie było około 6 to byłoby świetnie bo dobrze mi się tam grało do czasu wejścia na server BadJoy......Jedynym adminem jaki wydał mi się w porządku jest Creeper on przynajmniej nie rzucił się na mnie bez powodu i nie zbanował....

Nie zbanowałem Cię z tego powodu tylko z powodu zaczepiania adminów i rozwalania zamku adminów...

mca.png
Opublikowano

Nie zbanowałem Cię z tego powodu tylko z powodu zaczepiania adminów i rozwalania zamku adminów...

stałem kawałek dalej nawet nie ruszyłem piasku przed waszym zamkiem a do adminów nawet się nie odezwałem jedyny admin jaki się mną zainteresował byłeś ty ...... nie próbowałem wejść , zasypywać wejścia albo chociażby blokować......a jeżeli ty zobaczyłeś coś innego to masz chociaż na to dowód.....Ja tylko chodziłem przed nim a skoro tego nie można nawet robić to dodaj zasadę na spawnie bo nikt nie będzie się domyślał z jakiego powodu go zbanowałeś. A z resztą naucz się liczyć bo to było 1 ostrzeżenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...