Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz fajnego priva?

Novamt2Wymiata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym pomóc w wyborze serwera. Dużo ludz wybiera privy które są przepełnione i to jest błąd (np pandoramt2, dragonmt2, elitemt2, diamontmt2). Ja i napewno wiele graczy ceni sobie serwery na których gra 500- osób. Znamy się dobre, robimy wojny ze znajomymi (a nie z kim popadnie np: największe koxy z najsłabszą gildią gdyż to jest czyste nabijanie pk). Druga ważna sprawa to obrażenia, najlepsze serwy to takie na których bije sie po 10k, z krytykiem 30k ze skila a nie 200k(np DivineWorlds2). Ilość pż też jest ważne według mnie max 50kpż (a nie 50k pz w kd witala np Tristrammt2). I najważniejsza jest obsługa, czyli Admini większość privów jest na kase, nie robią ewentów itp.Mam nadzieje ze to co napisałem odgoni was od proby grania na pandorze itp( takie serwy to zbiorowiska dzieci) Podawajcie nazwy serwerów ktore sa częściowo opuszczone a fajne. Są serwery idealne -pozdro ProWojownik

post-510076-0-01299400-1327678368_thumb.png

POZDRAWIAM CAŁY SERWER NOVAMT2( który padł), a takze gildie Parafia ;p

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...