Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Metin2 się wyłącza co 5 sek

rafalj1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy się loguje do gry i wybieram postać i jak się w końcu wczyta to gram sobie chodze postaćią i inne i gram w minute i potem wylogowuje mi z gry i jak odnowa się loguje to tak samo co minute

mój windows : 7 ultimate

klikałem uruchom jako admin i nic nadal to samo loguje się na inne ch i też to samo uruchamiałem z metin2 modem i też to samo

5mvx.jpg

Opublikowano

Może spróbuj zrobić reinstalacje metina?

próbowałem już ale nic z tego nadal to samo a to pech miałem innego windowsa i mi pięknie działało i teraz mam innego i od początku wszystko śmigało i potem jak grałem z jakieś 2 dni to mi się wylowowywało

5mvx.jpg

Opublikowano

Dlaczego tak sie dzieje? Twoja karta graficzna nie wyrabia. logujesz sie tam gdzie sa ludzie i jest ich pewnie wiele i dlatego tak sie dzieje. Musisz logowac sie na ch 3,4 i 1 i wlaczac ew na glownych ch ale z boku gdzie nei widac ludzi > TYLE

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jaką masz karte graficzną ? Chłodzenie pasywne czy radiator? Sciągnij Everest Ultimat. i sprawdź temperaturę karty graficznej i procesora a najlepiej wstaw tutaj scrren z programu , wtedy zaradzimy co zrobić dalej

Pomogłem Daj plusika :)

Nick w Metinie zawsze " Omachi "

Opublikowano

Wydaje mi się że jest to winna słabej karty graficznej, albo po prostu ci się grzeje karta...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

a tak ogólnie masz Sp 1 dogranego do windowsa? bo są kopie co wogole nie mają Service Pack wgranego

Opublikowano

sp3 do windowsa 7 ? pierwsze słyszę

Opublikowano

Może wyczyść komputer, oczywiście z kurzu i innych brudów. Jeśli masz jakieś hacki, także warto je usunąć ,albo zrobić oddzielny folder. ;)

komputer czyszcze od kurzu co tydzien więc nie powinno być problemu hacków nie używam

a tak ogólnie masz Sp 1 dogranego do windowsa? bo są kopie co wogole nie mają Service Pack wgranego

sp 1 mam wgranego

Jaką masz karte graficzną ? Chłodzenie pasywne czy radiator? Sciągnij Everest Ultimat. i sprawdź temperaturę karty graficznej i procesora a najlepiej wstaw tutaj scrren z programu , wtedy zaradzimy co zrobić dalej

kartę mam nvidia GeForce 9500 gt mam już zaaktualizowanego to dziwne bo ja nie miałem problemu z tym na początku a teraz mam

zara dam screena z programiku

5mvx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...