Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] eq szaman

SVer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tut jest w 100% moj jak i na priv-metin jak i tu

Jak patrze na niektóre Tuty o szamanie to mnie aż kurw**a lapie -,-

nie bede tu opisywał jak expic i eq do expa bo to chyba jest jasne -,-

Daje przykład mojego szamana z Tristram kto grał wie ocb ;]

to eq mozna dopasować do priv gdzie sa kd +5 a nie 7 ;]

eq zostało zrobione jakos 2 tygodnie po starcie serwera

Dzwon moje uwagi do niego zamiast otrucia mogłoby być omdlenie lecz ja jednak wole trute ;]

1208190758.jpgZbroja czemu nie ma bonu na 2 reke ? bo wartość ataku wchodzi 200 a 2 reke na serwerze miało może max 4 osoby wiec rozumiecie

1208190759.jpgSokoła tarcza nie będę pokazywał wszyskich bo nie ma sensu 1 wystarczy oczywiscie mozna się pobawic jeszcze w szanse na blok ale mi nie było to potrzebne

1208190800.jpgTeraz mnie nazwiecie noobem i wgl nie umiem eq robic ale po co mi inne buty ? te są wystarczające ;] bo epiki były ty zbugowane ;]

1208190801.jpgprzepraszam za stare ss pozniej naszyjnik wkułem na +9 ;]

1208190802.jpgTeraz kolczyki1208190803.jpgTeraz opisze Bransolete i Hełm

Bransoleta czemu ja nosze kryształową i ametysowy pewnie noobem jestem otóż nie Nosze to dlatego zeby mieć Bardzo dużo rege pż

czemu? dlatego że regeneruje mi sie 2k na 3 sec + jeszcze leczenie które mi daje 10 wiec w pvp prawie nic mi nikt nie robił +kd co daje 20k życia pisze 50 lecz daje 20

takie eq kd 6 7 bony i dzwon

to jest 4 dni w v2 ciągłego dropienia

Bransoleta bony

Magia

Ludzi

Kryt

Pz

6 7 INT pz 2,5k zalezy od serwera MakinWasLubi.compublic/style_emoticons/default/wink.png

Hełm

Magia

Ludzie

Otrucie

Rege pz

Mam nadzieje ze komus pomoge tym poradnikiem

mozna stosować na szamana smoka ;]

Kryt gdy ludzie maja przeważnie 40k

1207161205.jpgsTen poradnik nie powstał po to by sie pochwalić bo nie ma czym -,- nie uzyłem zadnych dopalaczy w budowie eq

Opublikowano

po 1. po chuj wstawiasz całe ss z okna

po 2. chwalisz się czy żalisz

po 3. skoro z 2reką chodzi mało osób to po co w innych itemach masz bon na nią, a przy zbrojce pisałeś ze nie potrzebne

po 4. wsaz ten poradnik sobie na forum serwera, bo tu jest dział ogólny

po 5. zero estetyki i w nazwie tematu, która nei zachęca jak i w wyglądzię zawartości

po 6. to ześ pokazał dmg, na czystej surze, niech ci założą abs to bedzies miał te 40k, jak pisałes , że inni tyle biją

Opublikowano

Według mnie wogóle niepotrzebny i jakoś dziwnie się go czyta... Przy tarczy piszez, że jeszcze z blokiem można się pobawić i zamaist sobie zrobić fenki które mają to wbudowane to Ty masz skórzane botki.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

ten 1 to widze taki kozak to zrób lepszy poradnik na Tristramie tylko 1 osoba mnie kładła i był to FajnyPan szaman który wydał full kasy na tą gre jak masz jakis problem zrob lepsza postac i zagraj pozdrawiam :*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tut może i się przyda tym którzy nie wiedzą jak abs'y robić, ale z tym abs'em na 2rękę spaliłeś, lajka nie bd

kuzyk2.png
Opublikowano

Poradnikiem bym tego nie nazwała gdyż bardziej tutaj opisana jest twoja przygoda niż jakakolwiek rada. W kilku kwestiach bym się nie zgodziła gdyż nie na każdym serwerze występuje wartość ataku. Serwery jednak się różnią ale ty ewidentnie o tym zapomniałeś.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...