Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop , pelerynki i kilka innych pytań.

CienkiGracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam do was pytania dotyczące rękawicy złodzieja ze szkaty i pelerynek oraz expa na nich.

1. Gdzie , na jakim Lv (5-25) , z jakim eq (nie za drogie) dropić przez 4 H żeby dużo zarobić (mam 2 rękawice , których przełożyć nie mogę) ?

2. Mam 20 pelerynek na szamance i mam pytanie czy jeżeli będę używał szamanką pelerynek a bił moby na surze WP 26-27 Lv to opłaca mi się tak expić na dzikusach w M2 ?

3. Na s7 sprzedać bojowego+2 (chodzi po 80-120kk) czy ryzykować i robić go dalej u kowala w DT ?

Póki co to na tyle :-]

Opublikowano

1. Besty lej na 21 lvl-u albo medale na 18

2. Zachowaj na potem przyda się na większym lvl-u

3. Ja bym ulepszał :)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

1. Gdzie , na jakim Lv (5-25) , z jakim eq (nie za drogie) dropić przez 4 H żeby dużo zarobić (mam 2 rękawice , których przełożyć nie mogę) ?

2. Mam 20 pelerynek na szamance i mam pytanie czy jeżeli będę używał szamanką pelerynek a bił moby na surze WP 26-27 Lv to opłaca mi się tak expić na dzikusach w M2 ?

3. Na s7 sprzedać bojowego+2 (chodzi po 80-120kk) czy ryzykować i robić go dalej u kowala w DT ?

1. 10 - 14 poziom - eq +6 - Imha.

2. Użyj Mob Lock'a w Metin2mod.

3. Sprzedaj - za zdobyte Yang kupisz ekwipunek +9 na początkowy poziom - dużo więcej zarobisz zdobywając RIB'y, Jelonki itp. w Imha.

Opublikowano

1. imha

2.oplaca sie lepiej tak niz biegac a ona jak nie bedzie tego bila to jej nic nie wejdzie

3.ryzykowac ;D to tylko gra 1 sie uda a 1 nie :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

1. jak stary server to dropienie ribów/fmsow jest zbędne, a jesli nie to w imha z eq+6 lub na medale z 18 lvl+.

2. pelerynki się przydadzą na wyższy lvl, na dzikusach zbędne.

3. ryzykuj, bojowy+2 mało warty.

Opublikowano

1.metki na 23-25lv lub medale w lochu łatwym

2.Tak ponieważ na Bo nie dasz rady (chyba że masz pro eq) a na orkach są małe spory (oprócz BO)

3.Lepiej selać pewnie się chyba że masz czas to ulepsz :)

NIE MA

Opublikowano

1. jak stary server to dropienie ribów/fmsow jest zbędne, a jesli nie to w imha z eq+6 lub na medale z 18 lvl+.

2. pelerynki się przydadzą na wyższy lvl, na dzikusach zbędne.

3. ryzykuj, bojowy+2 mało warty.

No serwer stary bo 7 , więc jak inaczej zarobić.

PS : Na broniach na 30 można sporo zarobić bo jeżeli fajne bony (średnie i um) to schodzi drogo bo +9 nawet 200kk.

Opublikowano

Wydaje mi się że nie warto ryzykować, róznie bywa raz się uda a raz nie ..:) Moim zdaniem lepiej sellnać na +2

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

1.Loch małp = medale

2.Nie opłaca się Lajek dobrze ci poradził.

3.U gildyjnego rób na +4 w dt na +5-8 chyba ,że ci kasy potrzeba w tej chwili.

Opublikowano

1. Imha , Medale , bestialski kapitan , niee ten ciężko boss tylko słaby

xD , bestialski łucznik itp .

2. Lepszym sposobem będzie znalezienie Lura :P

3. Jeśli chodzi po 120kk to lepiej go sprzedać i kupić jakieś eq na 21 lv + 7 , coś z hp , jakiś fms słabszy i dorobić sie na metkach w m2 :] Przy okazji dropniesz sobie medale na bojowca

:)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Ja bym Ci proponowała od 15 do 25 lvl zabijać Best Kapitan w Dolinie Orków - zdobycie fmsów

10 do 15 lvl Miasto 3 Imha w celu wydropienia Ribów

Jak masz dobre eq, przynajmniej na +7 + kd w broni i zbroi to polecam Loch Małp i iść na Medale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...