Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HC][24/7] Daggerfall

Revq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext631632378.png

Nazwa serwera: Daggerfall

ONLY PREMIUM !

Adres serwera - s34.csrv.pl:29040

Liczba dostepnych slotów: 10 ale jesli serwer wypali (gracze okaza zainteresowanie) to zwiekszy sie ona.

Modyfikacje i pluginy:

AutoMessage - Automatyczne wiadomosci co 500sec.

nChat - Kolory w czacie itp.

World Edit - Narzedzie pozwalajace dowolnie formowac teren. Dostep tylko dla administracji

AutoKick - Kick po przekroczeniu czas nieaktywnosci (AFK)

AutoSave - Automatyczne zapisywanie mapy

CommandBook -Powitanie itp. + Komendy dla administracji.

AntiXray - Zabezpieczenie przed Xray'em

Reservations - Rezerwacja slota dla VIP. Wyrzucenie gracza gdy serwer full.

ChatColor- Pisanie na kolorowo w czacie.

Hardcore - Ban na 5 dni za smierc

PerrmissionsEx - Rangi itp.

WorldGuard - Zabezpieczanie terenu. Zaden gracz nie otrzyma cuboida !

SignColours - Pisanie na kolorowo w tabliczkach

Administrator + kontakt: [HeadAdmin]Revq - Skype: Niszczyciel5000 Kamczek(krimas) WilczekCK

Opis serwera: Serwer jest typu HardCore. Za smierc otrzymuje sie bana na 24h po czym mozna z powrotem grac. Na serwerze wszystkie potwory maja powiekszona ilosc zycia i dmg. Gracze nie otrzymuja cuboid'ów ani zadnej innej pomocy od administracji, to jest HARDCORE !!! Jest mozliwosc zalozenia gildii oczywiscie za drobna oplata 32 diamentów.W okół spawnu znajduje się duży teren w którym nie ma PvP by uniemożliwić szybkie zabicie graczy przez "starszych graczy" na spawnie.Większy opis nie długo się pojawi.

Opublikowano

64 Diaxy - drobna opłata ta??

Zagrałbym, ale myślę, że ban na 5 dni to za dużo, ja bym radził na 24h, więcej ludu byś miał

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

Na single nie możesz wrócić więc według mnie ban na 5dni jest wystarczające.

64 Diaxy - drobna opłata ta??

Nie chcemy by powstało dużo gildii. Optymalna ilość gildii to 4/5.

Opublikowano

5 dni bana? dziękuję już. w dodatku brak możliwości odbanowania się np. esemesem. 64 diamenty za gildię? ja bym tyle nawet w 6 miesięcy nie uzbierał a co dopiero na hardcore.

Sprzedam chleb z masłem, tanio!

Opublikowano

Odbanować przy pomocy SMS się da wystarczy spojrzeć na forum. W grze też się wyświetla info o unbanie. Na spawnie też jest o tym napisane. Wystarczy spojrzeć. :)

Opublikowano

Witam:P

Serwer wydaje się ok ale Ban na 5 dni za śmierć hm... czyli np dopiero co sie zarejestrowałem na serwerze wchodze na serwer i ktoś od tak mnie deda i koniec gry (tak jest bardzo często, starzy gracze niepozwalają nic zrobić nowym) czekam spokojnie 5 dni i znów sytuacja się powtarza. Myślę, że nikomu nie będzie się chciało czekać aż 5 dni by zagrać tylko poprostu zmienią nick albo serwer. Poza sprawą Bana za śmierć nie mam żadnych uwag. Pozdrawiam

Z wyrazami szacunku rychu53a

Ps. Zapomniałeś dodać, że serwer Premium.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam:P

Serwer wydaje się ok ale Ban na 5 dni za śmierć hm... czyli np dopiero co sie zarejestrowałem na serwerze wchodze na serwer i ktoś od tak mnie deda i koniec gry (tak jest bardzo często, starzy gracze niepozwalają nic zrobić nowym) czekam spokojnie 5 dni i znów sytuacja się powtarza. Myślę, że nikomu nie będzie się chciało czekać aż 5 dni by zagrać tylko poprostu zmienią nick albo serwer. Poza sprawą Bana za śmierć nie mam żadnych uwag. Pozdrawiam

Z wyrazami szacunku rychu53a

Ps. Zapomniałeś dodać, że serwer Premium.

Dzięki za uwagi i propozycje. Na pewno poprawie kilka rzeczy. Skórcę czas bana do 24h. I powiększę teren no-pvp. :)

Opublikowano

zmieniliśmy Kilka rzeczy ( To co nam poradziliście ). Ban 24 H, Gildia 32 diaxy ( Zbieramy Drużynowo ( z kolegami, po to jest gildia ) ). Bardzo serdecznie zapraszamy, i jeśli chcecie możecie nam podsyłać swoje pomysły na naszym Forum, zawsze coś się przyda.

@ Pozdrawiam krimas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...