Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długo włączająca się gra.

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy już włącza się mecz(po wyborze postaci) na pulpicie przez około 2 minuty widnieje napis League Of Legends. Wcześniej trwało to około 10 sekund po czym włączała się gra. Macie może jakiś pomysł co z tym zrobić? Nie chcę przeinstalowywać lola bo patche mi się wolno ściągają. A pod koniec meczu gdy wciskam kontynuuj gra całkowicie się wyłącza a nie powinna.-Powinny wyświetlić się staty.

Przeinstalowałem na nowo i to samo.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Spróbuj ją naprawić

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Piszesz w google:

CCleaner Download

Ściągasz z pierwszego linku instalujesz uruchamiasz i powinno dzialac, a jak nie to robisz combo fix . Innego wyjscia nie ma

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Opublikowano

Z reguły usuwa on rzeczy które w systemie nie pasują, jakieś popieprzone nieuzywane, zamulające rejestry etc. mi poprawił on sytuacje o jakieś 5 fpsów, dodatkowo nie mam problemów z otwieraniem dysków (wcześniej musiałem eksplorować, żeby otworzyć)

167161466687770313241.png

Opublikowano

Z FPS nie mam żadnego problemu gram na full ustawieniach i jest ich około 40-60. Jutro odpowiem co z tym ComboFixem a jak ktoś wie jak to rozwiązać to proszę aby napisał.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Może pora na format kompa ?

Nie używaj combofixa bez nadzoru bo tylko pogorszysz sprawę.

A co niby złego może się stać...

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...