Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 Przestał działac -.-

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

Kupilem wczoraj oryginalnego BF'a 3, ze sklepu. Zainstalowalem dzisiaj wszystko ok, wchodze na jakis serwer multiplayer nie minie 10 sekund i wypierdala mnie z gry i wyskakuje ze program przestal dzialac.

Jakby ktos wiedzial oco chodzi to prosze o pomoc, z gory dzieki. =]

Opublikowano

Sterowniki mam nowe

Sprzet :

Amd Athlon x4 640 3.00ghz

HIS Radeon HD6850 1GB

OCZ Stealthxstream 600w

4GB Goodram

sprzet tu nic nie ma bo gram na ultra z najwyzsza rozdzielka, cos musi byc z plikami nie tak :l

Opublikowano

LuL, sprzęcior dobry, nie powinno być problemów. Lecz nie chcę cie wprowadzać w błąd ponieważ od wczoraj niektóre osoby mają problemy z pb i cały czas ich wywala, być może ciebie też to spotkało. Lub coś z plikami, poczekał bym do jutra, albo niech ktoś inny się wypowie.

OndteAw.png
Opublikowano

Próbowałem usunac "TM" z rejestru, ustawiac zgodnosc gry ale teraz to juz nawet sam bf3 sie nie chce wlaczyc.. pisze uruchamianie gry i nic, pustka nawet battlelog sie nie wlacza..

kurwa zaraz mnie cos trafi, place za gre i sie jeszcze meczyc musze -.-.

//// Reinstal robie ._.

/ Reinstal nic nie dał, stery do grafy nowe zainstalowalem ten sam blad,usuniecie tm nic nie dalo, usuniecie syfu z windows/temp nic nie dalo. Kurwa moze ktos wkoncu pomoze bo mnie tu kurwica bierzeeeee.

/////////// Okej ogarnelem sam, gdyby ktos potrzebowal kiedys pomocy dotyczacej tego problemu to rozwiazanie jest takie :

- Zainstalowac punkbuster i zaktualizowac pod niego BFa'3

- Wyłączyc opcje zeby origin dzialalo w grze ( w ustawieniach origin to jest )

- W wiersz polecen wpisac komende odpowiednia ( nie pamietam jej juz, jakby ktos ja chcial to pisac na pw. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...