Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Jaki build pod Cassiopeie

AQQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomozcie build pod nia co dokladnie i w jakiej kolejnosci jak skille rozkladac masterki to wiem jak , ale jak skille i build ? Pomozcie i nie podawajcie buildow z mobafire,,, tylko doswiadczeni gracze niech sie wypowiedza daje like

add.png

Opublikowano

Build taki jak każdy caster.

- buty + 3 hp poty

- doran

- RoA

- rabadon

- sytuacyjnie

To jest build na granie duo AP akurat i troche sux

Moim zdaniem najlepszy na 2 ap

2x doran rylai rabadon + situational

na 1 ap

3/2 dorany + rabadon +situational

Opublikowano

ja pierw kupuje buty i 3 poty potem hextech revolver potem rylaia potem rabadona i na koniec WoA a reszte od sytuacji skladam

Opublikowano

buty + 3 poty , rylai , hextech revolver potem z tego taka ksiazeczka , rabbadon , zhonya , void staff and finish build=D

a skille

pierwsze q potem e nastepnie w

maxujesz skill 1.e/2.q/3.w. jak trafisz z q to mozesz uzywac e co 0,5 sekundy cos takiego ;d cassio jest hard na mida ;p trzeba tez dobrze ja ogarniac =)

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Start z butkami i 3 potki

Powrot najlepiej żeby kupić 2 dorany

Poten Revolver za 1200 , w tym czasie możesz sorcerry kiedy wolisz, next kończysz wota i rylaia, potem rabadon, i co tam wolisz, ja biore void staff , i deathfire grasp

Opublikowano

hmm a co myslicie zeby

doran

pozniej ten kamien do RoA

pozniej ta rodzke do rabadonki za 1.6k

pozniej RoA do konca

Rabadon

Rylaj?

i czemu zaczynac od potek? i butkow? a nie dorana?

add.png

Opublikowano

Mobilnosc to podstawa na mida. Kazda postac z butami i potami zjedzie cie kiedy masz dorana. + dluzej na linie zostajesz i masz wieksza farme.

ROA na cassio? bez sensu. Rylai, WOTA, rabadon + situational. Jezeli nie masz latwo to skladasz + zohnya jezeli masz bardzo latwo to void staff.

Oczywiscie 2x doran po pierwszym powrocie z mida.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

co to ctp? jezu jakies skroty nieznane.... najlepiej po polsku :D bo mam polskiego klienta :D Hmm Twoj build Darkkaj wydaje mi sie dobry lecz po co wota na nia?

add.png

Opublikowano

co to ctp? jezu jakies skroty nieznane.... najlepiej po polsku :D bo mam polskiego klienta :D Hmm Twoj build Darkkaj wydaje mi sie dobry lecz po co wota na nia?

To sobie zmień na angielską wersję.

ctp - catalyst the protector,

wota, bo ma obszarowy skill, na którym może się nieźle spellvampnąć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Po to 2 dorany, by miec hp, troche ap i rege many.

RoA nie oplaca sie na niej skladac, bo nic jej tak naprawde nie daje, a jezeli chcesz miec survi to skladaj rylaja pierwszego.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...