Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help My <lol>

aleksw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowy H S czasem kiedy hack uje to mi sie wlancza okienko takie dziwne i nacisni ok aby zamknąć program ;/ i SZARE OKNO NA CAŁY EKRAN ! nieda sie wyłonczyc jedynie reset ;/ jak to naprawic? :blink:

scheletril010.giffulmini004.gif37b9dbc33f9342a5adff4159cfc3d5be.0.giffulmini004.gifscheletril011.gif

armi005.giffuoco059.gifarmi001.giffuoco059.gifarmi102.giffuoco059.gifocchi065.gif

Opublikowano

up - koleś nie spamuj!

2up - Raporcik kolego bo reklamujesz inne stronki - poza tym to forum o warrocku a nie jakimś syfie!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

A mi się wydaje że mu hack detect wyskakuje zainstaluj servise pack 3 oraz naciśnij ctrl+alt+delete i poszukaj procesu rozkerdock.exe (czy coś takiego) jeśli go znajdziesz to zakończ proces i potwrirdź klikając ok

Opublikowano

omg kurna to jest temat do spamu ...

a za duble post warn powinien byc ...

close topic

@2 down napisalem zeby zamknac topic i zeby nie pisal duble postow :/

a ty sie powtarzasz to tez jest spam :)

@3 down nie wnerwiaj mnie 3 osoby przed toba pisaly close topic omg

wystarczy jak jedna osoba napisze ;/ warn powinien poleciec

:)

Opublikowano

aleksw1 - nic nie robisz tylko spamujesz - twoje zdublowane posty (nie pierwszy raz) zapracowały u mnie na raport

- poczytaj sobie kolego regulamin i różne jego małe dopiski bo widać że nie wiesz co to jest opcja "edit" i kiedy jej należy użyć!

- popracuj nad swoją ortografia i gramatyka bo to strasznie razi - w każdym zdaniu znajdzie się jakiś błąd! (tu masz przykład "walus nie jestem idjotom mam visate ale nic nieda sie zrobic")

co do zamykania postu to decyduje o tym mod lub admin wiec jak piszecie close topic i nic więcej to znaczy - SPAM

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...