Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak się nazywaja te buty ^^

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hay guys . Chcę kupić sobie takie buty do kolan te co w wojsku noszą , niestety nie wiem jak się nazywają. Wie ktoś może ? : dd.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Glany chyba , ale nie wiem czy to nie jest dla dziewczyn , ale chyba glany :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

e tam dla dziewczyn. Mógłby ktoś podać mi jakiś link do aukcji na allegro . Tylko najważniejsze, aby były NOWE i CZARNE :D

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

http://allegro.pl/buty-wojskowe-desanty-skoczki-ocieplane-nowe-28-i2028528412.html

http://allegro.pl/promocja-buty-grom-wojskowe-taktyczne-nowe-42-i2060180039.html

takie moze ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi chodzi o takie prawie do kolan, a nie takie krótkie ;/ Ale lajka masz. Czekam dalej ;)

Opublikowano

Takie pasuje ? xD

http://allegro.pl/wenecjasexy-luksusowe-kozaki-futerko-ka197pink-38-i2062774186.html

A tak serio to nie znam takich, wiem że dosyć wysokie to glany są @mario, glany nie są dla dziewczyn mój kumpel w nich chodzi :)

http://allegro.pl/promocja-glany-mega-wysokie-dlugie-20-skora-38-i2059829888.html

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Glany są dla obu płci. -.- Możesz sobie zamówić takie jakie chcesz buciki bo ja nie wiem o co Tobie chodzi chyba, że o zimowe co teraz dziewczyny chodzą przed kolana. -.-

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

W wojsku nie nosi się butów do kolan. o.O

But ma być za kostkę żeby ją chronić przed skręceniem. Im wyższy but tym bardziej krępuje ruchy.

Glanów się nie nosi .... Nie wiem kto ci takich głupot naopowiadał. Glany to ciężkie obuwie, za ciężkie na wojsko. I jest to wytwór subkultur metal or other.

Wojskowe buty to tzw. obuwie taktyczne.

Glany nie dal dziewczyn? Nie wiem nie znam się ale jak widuje dziewczyny w glanach z milionokolorowymi sznurówkami to mnie coś bierze. ^_^

Opublikowano

tak.. glany :P

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To są glany xD

Modeli jest dużo, a jak chcesz "oryginalne" to idź do wojska :D

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Musisz być cholernie brzydką pizdą, skoro chcesz to nosić. elo

Aha to ty za to pewnie nosisz buciki za kostkę jak to pedałki noszą ? powodzenia.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Glany są bardziej babskie.

Polecam desanty, do tego M65 i goretex ;]

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Musisz być cholernie brzydką pizdą, skoro chcesz to nosić. elo

Musisz być cholernie brzydkim pedałkiem latającym w badziewiu sięgającym ledwo do kostek.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Witam, milordzie!Sugeruję że nie wiesz jak zwą się owe buty, dlatego pozwól że ci podpowiem.Po przeczytaniu wszystkich komentarzy internautów, sugeruje się głosem ludu i oznajmiam że te buty to glany.

Opublikowano

Witam, milordzie!Sugeruję że nie wiesz jak zwą się owe buty, dlatego pozwól że ci podpowiem.Po przeczytaniu wszystkich komentarzy internautów, sugeruje się głosem ludu i oznajmiam że te buty to glany.

tyle ludzi napisało że glany a ty wyjeżdżasz :P

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

Musisz być cholernie brzydkim pedałkiem latającym w badziewiu sięgającym ledwo do kostek.

Tak, założe się że Szmychel właśnie płacze na kolanach mamy, bo go pojechałeś.Serio? Nie miałeś co innego do wymyślenia? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...