Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W KOŃCU DOSIĘGNIE SPRAWIEDLIWOŚĆ G.MOD RMFC1902

WesolyMotylek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAGMINNE NĘKANIE I PRZEŚLADOWNIE MOJE OSOBY WŁAŚNIE DLA KOLEGI ŹLE SIĘ BARDZO SKOŃCZY, TYM RAZEM JUŻ MAM WSZYSTKO

Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego ?kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku?.

Według art. 212 § 4 tegoż kodeksu przestępstwo jest ścigane z oskarżenia prywatnego. Oznacza to, że pokrzywdzony (Pan) osobiście lub przez pełnomocnika wnosi do sądu karnego akt oskarżenia.

Zgodnie z art. 24 § 1 Kodeksu cywilnego ?ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne.

W razie dokonanego naruszenia można także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie.

Na zasadach przewidzianych w kodeksie można również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny?.

Art. 216.

§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

NIE MASZ SZANS TERAZ, JUŻ SIĘ NIE WYMIGASZ, UPRZEDZAM ŻE W KODEKSIE CYWILNYM ISTNIEEJ ARTYKUŁ GDZIE ZA TAKIE PRZESTEPSTWO MOZESZ STRACIC DOSTEP CALKOWICIE DO FORUM ZGODNIE Z PRAWEM

JAK WIDZISZ ZE MNĄ SIĘ NIE ZACZYNA, SKORO O GODZINIE 15 KONTO NIE BEDZIE ODBLOKOWANE JAK SAM WIDZISZ MASZ GWARANTOWANE ZE POJDZIESZ SIEDZIEC ZA NEKANIE I PRZESLADOWNIE + PLACENIE ZADOSCUCZYNIENIA, DOWODY POSIADAM WSZYSTKIE

Opublikowano

Boli prawda, to już nie moj problem teraz kolega lepiej niech adwokata, tym razem nie odpuszcz, ciekawe czy administrator wie ze bawi sie kategoriami.

SPRAWIEDLIWOŚĆ DOSIĘGNIE, NIE RADZĘ BANOWĄC BO JAK WIDZICIE PRZEŚLADOWNIE I NEKANIE MNIE NA DOBRE WAM NIE WYJDZIE A DOWDY MAM JUŻ PEŁNE I WSZYSTKIE SKARGO SKOPIOWANE NA RMCF1902

Opublikowano

NIKT NIE BĘDZIE MNIE TAKI ZWYKLY KOLES PRZEŚLADOWYWAŁ I NĘKAŁ TERAZ PONIESIE KONSEKWENCJE, WSZYSTKIE SKARGI NA NIEGO ZOSTAŁY SKOPIOWANE, WSZYSTKIE SCREENY GDZIE DOPUSCIL SIE ZLAMANIA PRAWA MAM NA PLYTCE WSZYSCIUTKO JUZ JUZ TERAZ NIE MA ODWROTU

Opublikowano

Po 1 i ostanie nie będziesz mi mówił co mam robic, dziecko naucz się kultury i sobie nie dam nie bedzie przesladowywal nie winnych osob, to jest kodeks karny anszego prawa na tych artykulach bedzie miał opisane oskarzenie i dowodach, zdązyłam skargi na niego wszystkie skopiować więc teraz się już nie wymiga, ak dopuscil do publikacji ip posiadam juz wszystko

0 TOLEROWANIA NEKANIA I PRZESLADOWANIA PRZEZ RMCF1902

Opublikowano

W sumie dobry towar, podasz namiary na dilerke, bo daje ładnego kopa to "coś". Jak dla mnie to wyjdź z forum i zamknij drzwi za sobą bo śmiać mi się chce z takich ludzi, jak masz problem idź to zgłoś a nie się żalisz na forum dzieciaczku. Tyle w tym temacie ode mnie.

Opublikowano

jeszcze dodatkowo zgodnie z artykułem z kodeksu cywilnego za takie przestępstwo skor przejdzie na drogę sądową kokosz zgodnie z nakazem sądu będzie musial zablkowac mu dostęp d forum calkowicie

W sumie dobry towar, podasz namiary na dilerke, bo daje ładnego kopa to "coś". Jak dla mnie to wyjdź z forum i zamknij drzwi za sobą bo śmiać mi się chce z takich ludzi, jak masz problem idź to zgłoś a nie się żalisz na forum dzieciaczku. Tyle w tym temacie ode mnie.

ZA OSZCZERSTWA NA FORUM WOBEC UZYTKOWNIKA TEZ JEST KODEKS ZA FALSZYWE OSKARZENIA KTORE WLASNIE ZAPREZENTOWALAS, NIE MA JUZ LITOSCI

Opublikowano

Nie chce nabijać postów ale, zastanów się.

Nie wiem jakie i ile dowodów musiałbyś mieć na niego żeby coś mu zrobili.

Znajac zycie zrobiles kilka ss i myślisz ze to dowód ?

Jak on Cie przesladowal ??

Opublikowano

Haha ! popłakałem się ze śmiechu jak Cię czytam ;D! Człowieku, to jest tylko gra, bana mozliwe ze dostales slusznie, a ty chcesz wrzucac kogos za to do "kicia"?Poza tym nawet jak zglosisz takie cos, to goscie najwyzej Cię wysmieja! Pozdro kompleksowiczu...

5.jpg
Opublikowano

SKARBIE PRZEŚLADOWNIE I NĘKANIE INTERNEOWE AK WIDZISZ W 1 POSCIE JEST KARALNE A ON DOSKONALE WIE O CO CHODZI I WIE ZE MAM RACJE, NIE ZNASZ SYTUACJI NIE WYPOWIADAJ SIE.

TERAZ NIE ODPUSZCZE, SKOR NIE SPELNI DANE RZECZY O GODZINIE 15 WSZYSTKO DOTRZE NA KOMISARIAT

Opublikowano

Nie chce nabijać postów ale, zastanów się.

Nie wiem jakie i ile dowodów musiałbyś mieć na niego żeby coś mu zrobili.

Znajac zycie zrobiles kilka ss i myślisz ze to dowód ?

Jak on Cie przesladowal ??

Dokładnie 654 MB płyty cd zapełnione odnośnie jego, tym razem się nie wywinie ja już nie odpuszczę a teraz już posiadam całkowite dowody na Niego poparte argumentami, dowodami i artykułami KK i KC. Nie znacie sytuacji to się nie wypowiadać

Opublikowano

Człowieku w głowę się pierdolnij i wyjdź na dwór bo jak widać coś w głową masz w tą złą stronę -,-. Jak można być takim idiotą żeby kodeks kopiować i skargi wypisywać na forum ,które w większości przeglądają niepełnoletni..

Opublikowano

Przepraszam bardzo, skoro masz problemy z Administracją to załatwiaj takie sprawy na PW u Administratorów Forum, a nie robisz Nam przysłowiowy burdel w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...