Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CA mi sie wyłącza

dyekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem z CA otóż jak wchodze do gry wybieram sobie rooma wbijam,gram z 5min może mniej i wywala mnie do(niewiem jak to powiedziec)tak jakby tam gdzie gracze maja wcisnac ready :) I mi sie zacina naciskam Lobby i nic jedynie np. Shop i mi do sklepu wchodzi ale do lobby nie moge... Czy ktos wie dlaczego mi sie tak robi? Czemu?Z góry thx. Formata Robilem,Reinstalke robilem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zapory systemowe.

Ale przed tym spróbuj wbić na inny server, bo są jakieś problemy, i dużo osób tak ma :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Też tak mam ale tylko na na ft. Na eli spokojnie mozna pocinać... Przeciez jest event, nowa mapa-jak mozna bylo sie spodziewac znowu gra sie buguje,laguje i crash-uje... Dlugo grasz w CA? bo nexon chyba takimi rzeczami jak zrobienie czegos na odpie**** nie zaskakuje.Tak bylo jest i bedzie radze sie przyzwyczaic.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Wina serwerów combat arms. Dzisiaj również przydażyło mi się to samo. Nie tylko serwerów

bugów CA również. Co do serwerów.. miałem ogromne lagi. Powinni coś z tym zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...