Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Wycena Konta

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za gold i premkę wychodzi ok. 800 zł do tego 3 tanki, czyli wychodzi ok 1000 zł może więcej ^_^ To twoje konto czy chcesz kupić?

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Opublikowano

Jeśli Ja miałbym sprzedawać takie konto, to sprzedał bym za ok. 200 zł :>

sygna7.jpg

Gram w :
-
League of Legends

Opublikowano

'' Wszystko jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to dać '' ;) Więc to zależy od Twojego szczęścia, może trafisz na jakiegoś zapaleńca WOT'a to pójdzie za te np. 9 stów :P Ale nie koniecznie

Opublikowano

Jeśli Ja miałbym sprzedawać takie konto, to sprzedał bym za ok. 200 zł :>

To jak będziesz miał takie konto i będziesz chciał je sprzedać to daj mi znać to je kupię od ręki za 200 zł ;)

A jak chcecie zobaczyć po ile takie knota chodzą to poszukajcie sobie na allegro lub innych europejskich serwisach aukcyjnych.

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Opublikowano

Masz na myśli po ile są wystawiane, mało kiedy ktoś je kupuje. Anyway nie wolno sprzedawać kont więc dla mnie ten temat powinien być zamknięty.

Opublikowano

Masz na myśli po ile są wystawiane, mało kiedy ktoś je kupuje. Anyway nie wolno sprzedawać kont więc dla mnie ten temat powinien być zamknięty.

Wolno, nie wolno jeśli chce się sprzedać wg nie zakaże. Kiedyś pisano coś w stylu "konto jest własnością xxx sprzedaję tylko czas poświęcony na rozwiniecie postaci" lub jako gratis dawano.

Jak wystawisz konto np. na allegro nie podawaj dokładnych parometrów, co zawiera ok. Ale bez szczegółów.

Opublikowano

Wycena konta, nie jest zabroniona. Jakbyś chciał sprzedać konto na forum to tak. Nie offtopujemy ^^

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

ja bym proponował zajrzeć na allegro, konta tam chodzą po około 500 - 600 zł, to wszystko co możesz wyciągnąć, a czy ktoś by kupił jego sprawa

Opublikowano

Nie no oczywiście, że konto może być warte dobrych parę stów, ale szczerze wątpię, aby znalazł się ktoś kto wyda tyle pieniędzy na konto w grze.

Jeśli byś sprzedał to za 200 zł to już można uznać za sukces.

Opublikowano

wystawil by na ebayu za odpowiednik w ich walucie i by sie znalazl kupiec.

Btw podepne się pod temat

Konto z Tigerem I wybadane : radio,gaski,wierza,dluga 8.8cm zaloga 80%+ z naprawa 50%+ brak innych tankow. Wiadomo tygrys jest kasożerny. Nie chce mi się go już expić bez premki. Mam inne konto z miesiącem premium 2 gold tankami. i Vk3601h wiec zbędny mi tiger.

Jbc sprzedaje to konto które mam w sygnie. Wyceńcie może być za golda na drugie konto więc wchodzą w gre smsy. Dostanę za te krowe 2k golda?

devastator1990pl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...