Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Konta Na Metin2.PL

Stroczykus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz z 6 mies temu otrzymalem bana za fb.

Czy jest mozliwosc napisania czegos na support aby konto zostalo odblokowane ?

Jakies wytlumaczenie czy cos takiego :D

prosze nie nabijac tu postow typu:

-nie, nie odbanuja cie

-mogles nie uzywac fb

itp

Opublikowano

Nie odbanują Cię. Za nielegalne oprogramowanie, ogólnie za byle jakie "wspomagacze" jest ban permanentny. Nie masz żadnych szans na przekonanie ich. :)

Opublikowano

Witam otoz z 6 mies temu otrzymalem bana za fb.

Czy jest mozliwosc napisania czegos na support aby konto zostalo odblokowane ?

Jakies wytlumaczenie czy cos takiego :D

prosze nie nabijac tu postow typu:

-nie, nie odbanuja cie

-mogles nie uzywac fb

itp

Czyli rozumiem że pytasz się czy jest możliwość odblokowa konta - a jednocześnie nie chcesz dopuścić do siebie informacji że jest to niemożliwe.

Tak jak post wyżej, nie ma opcji żeby odzyskać konto.

Opublikowano

Zależy na ile dostałeś tego bana jak na stae to nie ma możliwości odzyskania konta, ponieważ odwołanie możesz pisac jak masz bana na czas określony :<

NIE MA

Opublikowano

Powiem ci tak, miałem podobny problem tylko że ja dostałem bana za sm z allegro ostatnio napisałem im odwołanie od bana, a oni mi na to że termin odwołań od bana to 2 miesiące...

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Wspomagacze=Perm Ban-czyli po wylogowaniu postaci momentalnie dostajesz Perma na zawsze.Niema szans ze uwzglednia odwolanie bo sam dostalem Perma na pl na postac 86lvl.Wtedy zakonczylem gre na globalu.

Opublikowano

Napisz że ktoś włamał Ci się na konto i jeżeli to tylko ban na jakiś czas to być może odblokują.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Napisz że ktoś włamał Ci się na konto i jeżeli to tylko ban na jakiś czas to być może odblokują.

Ekhem przecież mogą sprawdzić po ip czy to jego ;d

Opublikowano

Grając w metina powinieneś wiedzieć że za fb jest perm i nie po co się do niego odwoływać.. Następnym razem wejdź na modzie i teleportuj się daleko w wodę żeby nikt Cie nie podkablował jeżeli jeszcze tak się da.

kuzyk2.png
Opublikowano

Grając w metina powinieneś wiedzieć że za fb jest perm i nie po co się do niego odwoływać.. Następnym razem wejdź na modzie i teleportuj się daleko w wodę żeby nikt Cie nie podkablował jeżeli jeszcze tak się da.

Już się nie da. Oczywiście, można dojść daleko w wodę, ale podczas zarzucania wędki wyskoczy: "nie mogę tu łowić ryb". Nie polecam nikomu na fishbocie grać, zawsze Was dopadną.

Opublikowano

Tutaj poprzednicy mają rację, za wspomagające oprogramowanie jest ban stały na IP, tego zmienić się nie da, zostaje Ci tylko zrobić nowe konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...