Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Sura BM bulid

CrisMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie będę owijał w bawełnę na wstępie i tak jak jest napisane w temacie chce się dowiedzieć więcej na temat Build'u dla Sury BM. Szukałem wiele poradników ale są one z 2009 roku ; / . Dobija mnie też build 2 int 1 wit bo jakoś lvl trzeba wbić i gdzieś widzialem build 1 int 1 wit bo Wit daje HP i 1 obrony (tak było napisane) a INT Atak do Skilli. Chce zobaczyć Wasze polecane i (mogą być ale nie koniecznie) sprawdzone build'y. Dzięki z góry.

Nie myślcie sobie że nie szukałem na innych stronkach ale zdania są podzielone bo trudno znaleźć dobry build a jak wiadomo każdemu zależy na rozwinięciu dobrej postaci w pvp jak i w expie tak jak ja.

Opublikowano

Każdy ma swój build i najlepiej jeśli sam wszystkiego popróbujesz i zobaczysz, który najlepszy. Według mnie powinno się rozdawać 2 INT i 1 WIT. Do 50 obrona, aż tak bardzo Ci niepotrzebna za to zwiększone DMG ze skili jak najbardziej. Build skili - Duszek - Ogniste - Sfera - Ochronka - Duchowy.

Opublikowano

A co myślicie o tym żeby ochronka gdzieś na przodzie była ? np. jako 2 albo 3 skill ? Bo chodzi o to że mi sie do pvp tak nie śpieszy więc ...

I tak i tak dziękuje za zainteresowanie tematem ; ]

Opublikowano

Wszyscy zostali nagrodzeni - Dzięki za podpowiedzi

Ufff.... No i chce jeszcze poznać kilka buildów SKILLI, Dzieki wszystkim : ]

Opublikowano

zreczka dodaje dmg do skili takich jak Duchowy Cios, Mroczne Uderzenie, Mroczny Kamień, i Ognisty Duch,a za to sila dodaje dmg do ognistego uderzenia

oczywiscie inta równiez dodaje dmg tych skili i to w dużej mierze

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jeżeli mówisz, że do PVP Ci się nie spieszy - polecam Ci taki Build :

Ochrona --> Ognisty Duch --> Ogniste/Mroczne Uderzenie --> zależnie od drugiej um. --> Mroczna Strefa --> Duchowy Cios

Ochrona - Sura otacza siebie mocami mroku, które znacznie zmniejszają jego rany przekładając ból na manę.

Ognisty Duch - Sura przywołuje ducha z płomieni, który krążąc atakuje wrogów, jednak mag musi podtrzymywać je maną.

Opublikowano

jak chcesz bulida do expa nie do pvp to polecam Ci tak

ochronka>ogniste>sferka>duch>Duchowy Cios>mroczne

tak jak patrzylem na ss postaci 70+ mieli wlasnie tak :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Dokładnie zależy czy chcesz łatwiej trochę przyexpic czy trudzić się oporowo i od razu na niskich poziomach już kosić w pvp. w statach ewidentnie 2 int 1 wit.Ja polazłem sfera>ochronka>duch>mroczne>ogniste uderzenie. Większość skili miałem na p i grało się przyjemnie.Tylko męczarnia w expie na początku.

Opublikowano

build do pvp

duszek > sferka > ochronka > mroczny kamień > duchowy cios

do expa

ogniste > duszek > ochronka > mroczny kamień > duchowy cios.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie polecam bulid do pvp taki sam go mam i jestem zadowolony duszek>ochronka>sferka>mroczne>ogniste

Dlaczego "mroczne" a to dlatego że ładuje się tylko 7 sek ma mały cooltime(czas użycia) i spory dmg ogniste bardziej jest przydatne na wojny gildi gdyż atakuje paru graczy na raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...