Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ijji Gunz The Duel ! Problem Z Włączeniem Gry ... Help

draugons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Otóż ściągnąłem wersje update gunz the duel , zainstalowałem ją i wszedłem na stronę startową gunz.ijji.com poprzez GunzLauncher , zalogowałem się na swoją postać i nacisnąłem Start Game po czym po chwili pokazało się okienko z grą gdzie ściągały się różne pliczki np. auto installer . Pograłem sobie chwile i wyszedłem z gry . Za parę godzin chciałem znów sobie pograć robiłem to samo jak wcześniej ale teraz ciągle prosi mnie o zainstalowanie ijji Auto Instaler , więc instaluje , po czym znów próbuje i znów prosi o zainstalowanie ijji Auto Installer . Proszę o szybką odp. Reinstalowałem grę i instalowałem !!

Opublikowano

Dalej ten sam problem usunąłem cały folder Gunz z C:\ijji\ENGLISH i zalogowałem się na gunz.ijji.com i nacisnąłem na Start Game i dalej instaluje mi tylko ijji Auto Installer i to wszystko ;/

Opublikowano

Możesz jeszcze spróbować wywalić C:\Documents and Settings\twojanazwaużytkownika\Dane aplikacji\ijjigame

• Dodaj nową pozycję...