Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na s31.csrv.pl:29144

Sofoklates

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym wam zaprezętować serwer hardcore serwer jest nowy jak zginiasz dostajesz bana jak chcesz byc osbanowany napisz do nas na tutaj . Ip : s31.csrv.pl:29144

Opublikowano

Ale Głupi Serwer Weszłem Napisałem Ale Głupio Ja 1 I 3 Adm I Dostałem Bana Załosne

Nie Polecam

Pomogłem?

Daj Like Ciebie To Nic Nie Kosztuje

:D

Opublikowano

Może coś o serwerze a nie IP i masz to w du..e.

Czytałes regulamin? Temat się pisze w tagach nie "zapraszam na serwer"

Używa się na MPCforum tagów jak [Hamachi][Dedyk][24/7][survival] itp...

Proszę popraw to bo tyle serwerów takich jak wasz widziałem i ten jest zdecydowanie najgorszy.

To jest moja opinia więc nie miej mi za złe ale nie będe chwalił czegoś jak to coś na to nie zasługuje.

Pozdrawiam.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

minecraftslimewallpaper.jpg

?Prezentacja nie jest jakoś super, ale jeśli wam czegoś brakuje to piszcie śmiało.

------------------------------------------------------------------------------------

Panie "AJAW" zgadzam się publikacja była robiona na szybko z tego co mi wiadomo i dlatego tak mało informacji.

A reszta MPCforum niech nie słucha kolegów wyżej, ponieważ są to ludzie, którzy was okłamują.

Widziałem że wbili na serwer i mówili "kurwa daj itemy" "admin chuju" itp.

? -- ? Ps

Moja prezentacja tez byla robiona na szybko.

Jak patrzyłem na innych serwerach jest tylko napisane czy potwory, wl, nether itp jest wlączone oraz jacy są administratorzy lecz to chyba wam do niczego nie jest potrzebne.

Ps2

Zresztą sami wejdzcie i zobaczycie, że admin nie jest taki jak oni mówią, a serwer jest spoko, jak sie lubi hardcore.

Opublikowano

Spluer, rozumiem ze ludzie "trolluja" i bez zadnych podstaw lub dowodow oczerniaja serwer i adminow.

Admin wydaje sie ogarniety, nie wiem czy tak jest ale coz, jesli sie myle to przepraszam.

Przepraszam takze ze nie ma Polskich znakow ale nie pisze z domu.

Pozdrawiam.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...