Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Fatal error

Damdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Coraz częściej pojawia mi się błąd, który wyskakuje najczęściej, gdy ukończe wyścig.

Nawet nie mogę dostać kasy i doświadczenia bo przez ten błąd gra się wyłącza.

Gram od wczoraj i już mam takie błędy :(

Treść błędu brzi mniej więcej tak (jak się pojawi jeszcze raz to podam dokładnie):

ERRORCODE_FATALERROR_CODE_7

Jakby było mało to gdy wpiszę passy i dam zaloguj, to muszę, czekać z 5-10min aż zacznie patchować i potem kolejne 5-10min aż będę mógł wcisnąć przycisk "Graj", a żeby gra się włączyła to znowu trzeba czekać kolejne 5-10min.

Kompa mam dobrego, wszystkie gry chodzą na maxymalnych ustawieniach.

Opublikowano

już tak robiłem

I pobieranie jakieś dziwne było, bo pobrało z 1,5Gb i stoi, to wyłączyłem i włączyłem i dobiło 2,3Gb i stoi, to ja znowu wyłączyłem i włączyłem i pobrało do końca.

Cała akcja trwała z 3godz.

Opublikowano

Na angielskim, oficjalnym forum ludzie piszą jednoznacznie, że są to problemy z połączeniem. Wszystkie porady ograniczają się do sprawdzenia sterowników od karty sieciowej, kabli, samego połączenia oraz oprogramowania wirusowego (czy nie blokuje). Link do oficjalnego forum z tym problemem na pw.

Opublikowano

Ja mam tak samo! Często ten crash, oraz tak samo długo sie ładuje. Po prostu ja nauczyłem się z tym grać...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam tak samo! Często ten crash, oraz tak samo długo sie ładuje. Po prostu ja nauczyłem się z tym grać...

I własnie takie są 3/4 wypowiedzi na wszystkich forach. Jak zwykle EAsy coś przeoczyło i udają, że problemu nie ma.

Opublikowano

to pwiedzcie chociaż co zrobić, żeby szybciej się gra włączała, bo koledzy mówią, że też mają ten błąd, ale rzadko, a gra włącza im się od momentu logowania w max 2min

Opublikowano

He, jacy mądrzy - ten błąd jest z powodu takiego, iż jest tracone połączenie z internetem - masz radiówkę? Bo tam często wysiada net na sekundę, nic na to nie poradzisz - jedyne co to zmiana internetu.

lownfast

Opublikowano

no dobra, a więc ten błąd to sprawa internetu, chociaż to mnie dziwi, bo niby błąd pojawia sie przez chwilowy brak połączenia z internetem, ale jak pobieram jakieś filmy czy coś to one cały czas się pobierają, a jak odłączyłbym internet nawet na 0,1s, to pobieranie zakończyłoby się natychmiastowo niepowodzeniem.

Zostaje sprawa włączania gry.

Co zrobic, żeby tak jak kolegom grę włączyć w 2-3min, a nie w 10-20min ?? :(

Opublikowano

mój procesor to:

AMD Athlon II X3 435

Jeśli chodzi o długie ładowanie to bez przesady, kolegom włącza sie gra w 3min, a nie w 10-15 jak u mnie.

Odkryłem coś ciekawego.

Jak włączam gre, to podczas pobierania aktualizacji, gdy wcisnąłem alt+ctrl+del i wyskoczył "Menedżer zadań Windows", to w zakładce "Aplikacja" pod rubryką "Stan"

przez ok 5s było "Uruchomiony" a przez jakieś 30s "Brak odpowiedzi"

Zapewne to jest sprawcą długiego łaowania, tylko czemu tak jest??

Opublikowano

Pobierz instalkę i weź przed instalacją "NAPRAW".Powinno zadziałć.

Polecam się xD.

Opublikowano

ale ja pobrałem ze strony głównej gre, gdzie paczka zajmowała ok 10mb i tam był autopatcher, a nie instalka.

A jak uruchomiłem autopatchera to miałem się zalogować, po czym gra zaczęła sie pobierać.

Teraz jak uruchamiam autopatchera to mam się najpierw zalogować, potem sprawdza aktualizacje, a następnie gra się włącza.

Próbowałem przez panel sterowania > dodaj lub usuń programy, myślałem, że tam jak dam usuń to bd opcja napraw, ale jak dałem usuń to wyskoczyło zapytanie, czy aby na pewno chce usunąć wszystkie pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...