Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy bug!

chubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem mianowicie mialem spora przerwe w warrocku i kiedy chcialem wejsc na strone zeby premium na 45 lvl aktywowac a tu loggin error wszystko wpisuje dobrze, wpisuje to samo w grze i dziala;/ Odrazu mowie nie znam @ ale znam odp na pytanie i passy to konto jest połączone ale zapomnielem do 2 konta passow. Czy da się jeszcze te konto odzyskac?

chce pisac ticka ale jak sobie pomysle ze bym musial na tym koncie co jest zbugowane napisac ale nie moge tam wejsc czy wogole cos mi k2 odpisze;/ jezeli im napisze z innego konta ??

Z góry dzieki wiekie. Bardzo mi zależy bo tammam retaila itp...

Opublikowano

No tak połaczone 1lvl tylko nie wiem czy 1 lvl do 45 lvl czy odwrotnie juz nie pamietam mialem 2 lata przerwy... A moglbys podac jak tego ticka sie wysla i treśc bo sporo sie zmienilo i ogarniam :P byl bym wdzieczny pozdrawiam

Opublikowano

Miałem kiedyś tak samo. Sproboj przez inną przegladarke.Mi działało na explorerze.

Arsenal

Opublikowano

Łap linka. Jeśli nie wchodzą passy 45 lv to jest on połączony do 45lv..

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

NU94p9A.gif

Wracam..

Uczeń
Opublikowano

ja nie mam połączonych kont, a również mam ten problem, pewnie coś z serwerem, może wystarczy poczekać :)

@edit

już normalnie działczy

Opublikowano

Zawsze jest tak, że musisz się zalogować na stronę wpisując pasy do głównego konta. Do tego, do którego dołączyłeś inne. Ewentualnie spróbuj się zalogować wpisując swój adres e-mail na który zostało to konto założone zamiast loginu. :)

Opublikowano

Czyli nie znasz ani maila ani hasła do konta?? To już go nie odzyskasz. Nic oni na to nie poradzą że sklerozę masz, a od tak Ci passów nie podadzą :D Spróbuj napisać do nich ticketa. Podaj w nim wszelkie dowody że te konta są Twoje (kody premek, promocodów, daty ich aktywowania) to może Ci hasło powiedzą :)

Opublikowano

kolega nie rozumie jak wyzej pisalem mam passy do konta odp itp tylko nie mam @@;/ Juz napisalem ticka czy mi podadza @ lub go zmienia zobaczymy co bedzie

Opublikowano

mi tez nie wchodzi jak sie loguje na ich stronie ale zawsze mi sieidaje jak klikam reedem code i z MP sie loguje bez problemow ;d a pozatym kolego bez @ to jak sie teraz na stronie zalogujesz to od razu prosza o zmiane passow i musisz przy tym podac email wiec mozesz zalozyc nowy i sprobowac to jakos zwalkowac ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Może chodzi o to, że musisz zmienić passy bo teraz G1 wprowadziło coś takiego, że passy muszą być zmienione co 120 dni bodajże.

Opublikowano

Hasło trzeba resetować co jakiś czas. Napisz teraz ticketa z zmianą hasła, i będzie napisany w informacji o kontach twój mail i normalnie wbijesz.

Ps zapisuj sobie gdzieś hasła.. :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...