Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto z was ma kolczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój kolega ma na chwilę obecną kolczyka w lewym uchu o wielkosci 1/1,5 cm. a szerokości ok. 2 cm.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kolczyk u kolesia mi się kojarzy tylko z gejem sory :)

mi też :) ale nie którzy noszą bo ,,taka moda'' której według mnie nie ma/nie jest/ i nigdy nie będzie(mam nadzieję ;p)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kolczyk u kolesia mi się kojarzy tylko z gejem sory :)

Moj kumpel ma w luku brwiowym, a jakos gejem nie jest bo ma dziewczyne. Znam kilku kolesi z kolczykami i kazdy z nich jest hetero. Wiec? To tylko kwestia upodobania.

Opublikowano

Ihihuuhahahahaha. Kolczyka ?? Haha nie wiem czemu mnie to śmieszy. xD Ja ogółem ''kolczyka'' hahaha... mam w uszach. xD

Takie dwa jak normalne dzieffczynki. ;d

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Mam zamiar sobie zrobić w lewym uchu albo od razu w dwóch ;) Czas wszystko pokaże, ojeciec jest tradycjonalistą i u niego takie rzeczy nie przejdą, chociaż w Anglii siedzi to po powrocie byłbym bez dwojga uszu xD

Weteran
Opublikowano

Po co ci kolczyk ;d

Lepiej jakiś łancuch ondskulowy (;d) sobie załatw.

Kolczyki moim zdaniem są dla dziewczyn.

Osobiście nie znam nikogo z kolczykami.

1329036830-U154499.png
Weteran
Opublikowano

@Invinoos

To, że nosi je Eminem, to nie znaczy ja muszę je nosić i lubić ich noszenie.

Tak co prawda lubię jego prawdziwy rap, ale to co robi ze swoim ciałem mnie nie interesuje.

Nie mówie, że faceci z kolczykami to geje, tylko, że uważam, iż kolczyki są raczej dla dziewczyn..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja osobiście nie mam, ale korci mnie, aby sobie zrobić w lewym uchu, takiego małego.

Czarne mi się nie podobają, bardziej srebrne.. coś w tym stylu.

O tych kołach nie mówię... :/

Praktycznie wszyscy chłopacy z klasy mają..

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Kurwa wkurwiają mnie tacy ludzie , co myślą , że jak ma się kolczyka to jest się gejem . Do cholery jasnej .

Planuje zrobić w lewym łuku brwiowym ..

Całe szczęście że mieszkam w USA , tutaj nie ma takiego hypokryctwa ..

"dzieffczynka" kurwa , rzygać się chce ..

Opublikowano

Po ch*j wam kolczyki?

• U "mężczyzn" paskudnie to wyglądą, u kobiet też za bardzo mi się nie podoba.

• Istnieje ryzyko zakażenia się czymś podczas przebijania ucha.

• Nawet jak się nie zakazicie, to można mieć jakieś powikłania.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

Kolczyk? Male? Gej?

osobiście jak widze te pojedyncze kolczyki na mordzie, w uszach, w dupie i nie wiadomo gdzie jeszcze to sie nie dobrze robi....

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kurwa teraz kolczyki jak kobieta a za 5 lat będziecie sobie usta malować bo każdy w klasie ma pomalowane kurwa mać.

Mój kuzyn ma w uchu kolczyk w kształcie liścia marihuany i niby fajnie ale dla mnie i tak chujnia.

Niewiem co to za moda chyba w podstawówce bo jak gdzieś wyjde to za huja nie zobacze jakiegoś kolesia z kolczykiem

elo.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Widze, że tu sami znawcy.

@OjciecMamoniusz

Nie pierdziel, swoje uchy przebijałem sobie sam igłą i żyje nic mi się nie dzieje i wszystko ładnie zagojone

@Mat.hias

No są takie popierdolce, ale to strasznie ohydnie wygląda

@nn49261111

Co Cie to boli? Każdy ubiera się jak chce, kolczykuje a nawet maluje. Swojego życia nie masz?

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Kolczyk w łuku brwiowym, hmmm powodzenia. Raz widziałem kolesia który dostał takiego cepa, przecierkę i miał taki kolczyk, nie wiem jak to zrobił, ale mu ten kolczyk wyrwał, cała twarz zakrwawiona, pare szwów.

Poza tym wg. mnie takie rzeczy to tylko i wyłącznie prowokowanie do dostania po twarzy. Spora część dresów, kiboli nie toleruje czegoś takiego u chłopaków, więc nie trudno dostać.

Ja kolczyka nie miałem, nie mam i mieć nie będę.

W szkole większość dziewczyn miało kolczyki w wardze, języku, uszach.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...