Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zzyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem a mianowicie nie dziala mi zzyt2. wszystko jest pokazane na tym filmiku:

To jest ukryta treść, proszę

czekam pare minut i dalej nic sie nie laduje

Wy tez tak macie ? sprawdzalem na chinskim i spolszczeniu na 2 kontach i to samo

PS. wiem ze jest do tego temat w podpietych ale nikt mi nic nie mowi wiec wnioskuje ze wszystkim dziala a mi nie.

Bless

EDIT: teraz wszyscy tak maja :P

Opublikowano

o.0 to juz dawno było ty dopiero teraz teraz widac ze tu nap4ów jest

to sa zresetowane postacie załoz se nowo i graj ja nie moge od razu na mpc co nie i na youtube> =.= samemu ciezko sprawdzic?

fs.png

Opublikowano

Ja nie moge.. wy jesteście NAPSY ! xD no nie wszyscy :> GM dziś rano pisał że BAN NA IP DLA POLAKÓW,TURKÓW,i chyba włochów jeszcze a potem to już wszyscy polacy zaczeli po polsku się rzucać do gma na czele bluzgatowów RycH xD:D

tak że trudno po serwie

Opublikowano

RycH i jego geniusz <_< Co za łosie ;/ Ja sobie bez sh grzecznie nazwa 'ęężżźź" co na chińskim pokazuje jako 3 znaczki :P Spokojnie a tu nagle jakieś debile zaczynają wyklinać ;/ ja tam się nie udzielam :P Teraz założę nowe konto tylko po to aby otworzyć najpierw 40 szkat riperka xD wrzucę na yt żeby zrobić podnietę larwą cebulki xD Jak wyleci jakiś żalu załatwię sobie ulepszacze zrobię na 8 dodam wszystko co się da :P I ulepszę u zwykłego kowala xD Mam nadzieję że spali bo wtedy dzieci neo się zesrają na rzadko pod krzesło xD

:*

Opublikowano

sagan ty jesteś ... chory ! xD

btw.też miałem pomysł z tymi szatami ale na LW a nie zz ;p

Opublikowano

ludzie... powiem wam tyle... nie wiem czemu nam resetują postacie ale wiem jedno - jeżeli chcemy pograć na zzyt2 trzeba pomyśleć dlaczego tak się dzieje. Wczoraj zarejestrowałem się tu i zrobiłem 3 postacie żeby sprawdzić serwer. Na głównej postaci wbiłem skille na P, zrobiłem eq. Rano się loguję - reset. Dziś sytuacja podobno się powtórzyła, ale nie u mnie. Na nowo zrobionym koncie miałem również 3 postacie. Na głównej znowu skille wbite na P, eq zrobione, jednak jedna rzecz różniła tą postać od tamtej zresetowanej - wbiłem pół lvl oraz miałem dużo większy czas gry. Nie wiem co to było, może fart ale po dzisiejszym resie na moim koncie główna postać DZIAŁA a 2 noob chary zresetowane... To napewno nie jest reset na IP obcokrajowca, skoro 1 postać działa, a pozostałe nie. Nie wiem czemu tak się dzieje, może resetują postacie tym którzy zrobili konta tylko po to, żeby polatać w stalce +9, syriuszu albo w hwang.

EDIT: nie mam chińskiego nicku

Opublikowano

Losiu bufka juz sie ogarnela moze sie postawic do tego screna ? <haha> ;d

Opublikowano

lol ja mam teraz błąd podczas łączenia się z serwerem... Wie może ktoś co zrobić??

PS

Gram na SPOLSZCZENIU.

@edit

Zrobiłem nowe konto... i nadal nic ...

87221f.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...