Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowe skille

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z 2 joba nagrodą był 1 z dwóch skilli.

Taki pistolecik i taki zegareczek

Zegareczek daje nam to ze szybciej sie respimy a co daje ten zajeb@ny pistolecik bo go wziełem i nie moge rozgryść co mi daje za dobra odpowiedz likers.

Zagiełem całe subforum CA nikt odpowiedzieć nie umie?:<

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Podłączam się do pytań powyżej.

SPAM, nie wiem po co nabijasz posty ?!

Nie trzeba pisać, że się dołączasz tylko czekaj spokojnie na odpowiedzi innych..

@Topic

Ja wiem to co ty, że zegraek odpowiada za szybkie RESPAWNOWANIE się, a co do wspomnianego pistoleciku to podczas gry ktoś pisał, że poprawia coś z DMG, ale czy to prawda to nie wiem.. W końcu ktoś udostępni informacje na ten temat więc musimy spokojnie czekać

Opublikowano

Ten pistolecik robi to, że zwiększa szanse na drop ammo w tym , zbiera bronie od przeciwnika jakie tylko miał, w sensie jeśli jeszcze masz to że dropią apteczki, dodaje nam ok 5% do dmg, i częściej dropią graye (Szare skrzynie) , wiem to dziwne ale na 1 quaran 21 skrzynek szarych To tylko dodaje %... :D.

Te z 3 joba te GP daje to że leci nam +10gp < do kasy pod koniec całej gry > zlicza się to automatycznie, 10 razy maxymalnie można dostac to +10 gp (10x10 = 100) wiem , to nie wiele ale za quaran + exp passy będzie kasy w h0j (: a te 2 to niestety nie wiem.

PS. +10 gp leci za jednego zabitego człowieka.

PS2.10 razy maxymalnie na 1 pokoju.

Opublikowano

no to już ciut ogarniam,dzięki za link,tyle ,że nie znam angola a Google tak tłumaczy ze niech je chudy byk.....może przetłumaczycie dziadkowi;)...?

Opublikowano

Dobra koledzy dostarczam nowe info.

Parting Gift2.jpg

Po smierci wypada z nas odbezpieczony granat, nie trzeba tłumaczyc.

Spoils of War3.jpg

Za kazdego zabitego wroga dostajemy 10 GP ( w 1 meczu zalicza do 10 wrogów, czyli w 1 meczu można za 10 zabic zarobic dodatkowe 100GP)

Opportunist4.jpg

Z kolesia po zabiciu wypadają wszystkie bronie jakie miał przy sobie, a nie tylko ta z której korzystał w czasie śmierci.

Relentless5.jpg

Szybszy respawn.

Prosze :)

sygnaturkalow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...