Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows se7en. Download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość pobrania windows 7 home premium x64 ze strony microsoftu?. Pytam dlatego, iż kolega zalał mi oryginalną płytę kwasem. Płyta się stopiła, a ja nie mam jej "backupa". A dziś wybił czas systemu na laptopie. Jak coś mam miałem wersję box.

Dodam iż mam kod i pełną dokumentację. Nie mam recowery na laptopie, bo miałem system domyślny linux.

76561198034810506.png

Opublikowano

Może spróbuj coś z opcją Windows enytime upgrade ( jest ona w windows ) ... Jeśli można tam do kupić jakieś opcje do Windows to może po podaniu klucza można go też ściagnąć... Nie mam pojęcia czy mam chociaż trochę racji napisałem tylko to co ja bym zrobił gdybym był w takiej sytuacji..

PS: Co trzeba robić żeby płytkę kwasem zalać ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Postawiłem na sekundę na parapecie kwas. Płyta leżała obok. Kot, albo kolega wyjebał pojemnik i bum tsss tsss. Zjarało kawałek dywanu oraz moją pytę.

Skąd mam kwas - nie powiem ;p.

Kurde, ci z microsoftu to zjeby. Szukam, szukam i szukam, może znajdę taką opcję. Paczyłem też na torrentach, ale tam aktywowane - a ja nie chcę, bo jak wpadnie cbś to przesrane (po acta :D)

76561198034810506.png

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość pobrania windows 7 home premium x64 ze strony microsoftu?. Pytam dlatego, iż kolega zalał mi oryginalną płytę kwasem. Płyta się stopiła, a ja nie mam jej "backupa". A dziś wybił czas systemu na laptopie. Jak coś mam miałem wersję box.

Dodam iż mam kod i pełną dokumentację. Nie mam recowery na laptopie, bo miałem system domyślny linux.

Ta hahaha kwasem Ci zalał, tak dobrego kitu dawno nie słyszałem, napisz do bok Microsoftu ,że twój Windows się rozpuścił ^^

Opublikowano

2x @up no właśnie... Żeby nie to że wszyscy mają albo laptopy z recowery, albo systemy pirackie to bym poszedł. Po co mam iść do np. kolegi. On mi da pytę nie bootowalną i będę musiał xp wgrywać a na niego 7. Po za tym 2 osoby mają win7. Kolega ma tylko wersję ultimate x64 a drugi no boot. A ja laptopa nie mogę odpalić. Dlatego paczyłem na stronie m$ ale te zjeby nie dali downloadu. No więc.... zostaje szukanie na warezach, albo kupowanie pakietu na chomikuj

76561198034810506.png

Opublikowano

wersje BOX można dostać i popytać w supporcie, sprawą zajmuje sie dział Microsoft System Builder Component Replacement , w sumie wystarczy jeden telefon by zacząć wymianę.

w czasie wymiany nośnikiem staje się nalepka z licencją ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tu najważniejsza jest naklejka... a nie pliki Windowsa... Czyli licencja :) ściągaj Windows..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...