Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie wielu z was słyszało, ale część na pewno nie :)

Xpango to serwis, gdzie za punkty można zdobyć świetne nagrody takie jak: iPhone, iPad, iPod, PS3, XBOX360, telefony, smartfony, tablety itp ;)

FILMIK: http://vimeo.com/15255375

Generalnie punkty zdobywa się za wykonanie ofert [darmowe i płatne ] oraz za wykonanie oferty przez poleconych :)

Ja osobiście zbieram na iPod Touch 4G 8GB [ 16/17 pkt mam ]

Zrobiłem już wszystkie darmowe oferty i jedną płatną także jakby ktoś chciał rozpocząć zabawę to pisać do mnie.

Posiadam poradniki ze screenami itp.

GG:36514753

Ktoś stąd może na coś zbiera? :D

@edit: post ponizej filmik kolegi z unboxingu ;)

Opublikowano

hahahahah. Takie strony to oszustwo - dlatego iż... załóżmy, że reklama dodaje do portfela admina max 5 groszy. Możliwe, że "2 grosze" idą do ciebie.

Ipod kosztuje min 500 zł. Musiałbyś wypełnić 25000 reklam. Powodzenia.

a ty niby za np. 100 reklam dostajesz tego ipod'a. Powiem tak. NIE WARTO TEGO ROBIĆ, BO I TAK GÓWNO DOSTANIESZ

76561198034810506.png

Opublikowano

Dowody, że oszustwo?

Nienawidzę takich ludzi jak ty, którzy z miejsca mieszają z błotem takie serwisy.

ZAMILCZ NA WIEKI :D

Poza tym, czy ja napisałem że chodzi o REKLAMY? Nie, radzę zacząć nauczyć się czytać kolego :)

Opublikowano

Dobra, przepraszam. Ten kto założył tą stronę jest zajebiście bogaty i pewnie funduje 99.99% ceny przedmiotu. Nie ważne czy to reklamy czy ankiety czy inne coś. Popatrz, poszukaj na internecie ile za ankiete/inne coś się zarabia. za płatną - od 1 zł do max 15/20 - zależy jak trzeba zapłacić i ile. Admin też musi coś zarobić... czyli tak jakby dla ciebie idzie hmmm. 30% ceny? a takie przedmioty nie są tanie. Tak ludzi nacinają. Myślisz, że po "3 dniach" wypełniania śmieci dostaniesz swoją konsolę?. Jeżeli tak by było 90% osób siedziało na necie, wypełniało ankiety, potem dostawało konsolę za "darmo". - ludzie by do pracy nie chodzili. Tylko reklama, reklama, reklama 24/7 potem tylko allegro allegro allegro po 1000 szt za 1000 zł 1 szt.

ps. Daj link na pw :D

76561198034810506.png

Opublikowano

Przecież napisałem, że to oferty...

Darmowe i płatne, czytasz co piszę ? :)

Zreszta, kto chce moge podrzucic dziesiatki filmikow jak ludzie rozpakowuja od nich prezenty. Wystarczy wpisac na youtube "xpango unboxing" i sie przekonasz ze to nie scam. sam wrzuce film jak zamowie ipoda ;)

Opublikowano

@up nie ma problemu

Tylko do darmowych ofert potrzeba weryfikacji karty bankowej, żeby potwierdzić dane. Oczywiście żadnych opłat, bo sam te oferty robiłem :)

Opublikowano

Dobra, przepraszam. Ten kto założył tą stronę jest zajebiście bogaty i pewnie funduje 99.99% ceny przedmiotu. Nie ważne czy to reklamy czy ankiety czy inne coś. Popatrz, poszukaj na internecie ile za ankiete/inne coś się zarabia. za płatną - od 1 zł do max 15/20 - zależy jak trzeba zapłacić i ile. Admin też musi coś zarobić... czyli tak jakby dla ciebie idzie hmmm. 30% ceny? a takie przedmioty nie są tanie. Tak ludzi nacinają. Myślisz, że po "3 dniach" wypełniania śmieci dostaniesz swoją konsolę?. Jeżeli tak by było 90% osób siedziało na necie, wypełniało ankiety, potem dostawało konsolę za "darmo". - ludzie by do pracy nie chodzili. Tylko reklama, reklama, reklama 24/7 potem tylko allegro allegro allegro po 1000 szt za 1000 zł 1 szt.

ps. Daj link na pw :D

DZIECKO NAWET NIE WIESZ NA CZYM ONI TAM ZARABIAJA LEPIEJ SIE NIE ODZYWAJ !!! Co do tematu moze zaproponujesz im jakas kase a nie za friko chcesz refow sobie nabic

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@

Pawel360

kolejny lump.. co myśli, że za 3 dni bawienia się w ankiety i srety i inne gówna, dostanie nową konsolę o wartości 1200 zł. Oni na tym zarabiają - ty nie... Takie coś co u nich na stronie jest - wypakowywanie itd. To mogę kolegów poszukac, którzy będą udawać, że coś dostali. Wy wysyłajcie sms'y i inne gówna, które ojebią was z kasy - ja tego nie zrobię. Świat nie jest, aż tak piękny. GZ inteligencji.... Mądry człowiek 100 razy przeczyta warunki licencyjne oraz pomyśli, że nie ma nic za darmo.

76561198034810506.png

Opublikowano

Jesli ktos chcialby ode mnie zaczac zabawe to oczywiscie podpowiem jak wykonac kazda oferte ;) jak ktos nie potrzebuje to za 10zl na PayPala jak ktos by chcial ;)

@up Skoro nie wiesz o czym mówisz to zamknij japę bo tylko wkurwiasz swoją niewiedzą i trollowaniem synu.

Opublikowano

@

Pawel360

kolejny lump.. co myśli, że za 3 dni bawienia się w ankiety i srety i inne gówna, dostanie nową konsolę o wartości 1200 zł. Oni na tym zarabiają - ty nie... Takie coś co u nich na stronie jest - wypakowywanie itd. To mogę kolegów poszukac, którzy będą udawać, że coś dostali. Wy wysyłajcie sms'y i inne gówna, które ojebią was z kasy - ja tego nie zrobię. Świat nie jest, aż tak piękny. GZ inteligencji.... Mądry człowiek 100 razy przeczyta warunki licencyjne oraz pomyśli, że nie ma nic za darmo.

Jezus co za dziecko... gówno wiesz a sie udzielasz. Warunki licencyjne? czy ty wiesz w ogole o czym ty gadasz? wiesz w ogole o co tobie chodzi? Smsy? co ty gadasz dziecko w ogole. Nawet nie wiesz o co na stronie chodzi a gadasz takie glupoty ze szok. Chetnym polecam zeby sie zainteresowali tym i nie zwracajcie uwagi na ludzi ktorzy gowno wiedza a sie udzielaja

GaimdKk.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej właśnie uzbierałem punkty na iPoda

Otrzymałem od Admina maila o takiej treści:

Teraz tylko czekać na nagrodę ! :D

omtg.jpg

Opublikowano

niestety by dostać należy zachęcić znajomych i ... wydać pieniądze na zakupy albo samemu albo zaproszeni przez nas ludzie muszą coś kupić , za same darmowe kredyty nie dostaje się nagród

bawiłem się w to jak moja firma robiła zakupy na amazonie i siebie podałem jako refera, na zakupy na ponad 20 tyś $ i dopiero dostałem obiecaną nagrodę , w sumie uzbierało się na dwie sztuki

i jeszcze jedno karta kredytowa nie służy tylko do weryfikacj ale i do wnoszenia OPŁAT które w pewnym momenccie sie znajdą , za przesyłkę należy zapłacić sobie samemu a to mogą być obecnie z ubezpieczeniem i cłem kwoty ponad 200-400 zł dodatkowo

czyli jak widać , serwis darmowy ale płacić trzeba i tak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pewnie wielu z was słyszało, ale część na pewno nie :)

Xpango to serwis, gdzie za punkty można zdobyć świetne nagrody takie jak: iPhone, iPad, iPod, PS3, XBOX360, telefony, smartfony, tablety itp ;)

FILMIK: http://vimeo.com/15255375

Generalnie punkty zdobywa się za wykonanie ofert [darmowe i płatne ] oraz za wykonanie oferty przez poleconych :)

Ja osobiście zbieram na iPod Touch 4G 8GB [ 16/17 pkt mam ]

Zrobiłem już wszystkie darmowe oferty i jedną płatną także jakby ktoś chciał rozpocząć zabawę to pisać do mnie.

Posiadam poradniki ze screenami itp.

GG:36514753

Ktoś stąd może na coś zbiera? :D

@edit: post ponizej filmik kolegi z unboxingu ;)

Jeśli masz te 16/17 punktów to ok, a ile trzeba mieć na Twojego Ipod'a?

songalivev2.png

Opublikowano

Fake i tyle jedyny normalny serwis to Playspan robisz reklamy i masz pkt i wymieniasz a nie te gowna

tylko idiota by oddal ipoda za darmo

taka jest prawda ze gdyby to dzialalo to kazdy by to robil a jednak nikt prawie nie robi

Opublikowano

Reebok4Fun skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to milcz i nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia.

Już mam 17/17 na iPoda Touch 8GB

Nie ma opłat za wysyłkę

Opublikowano

Mógłbyś nagrać i wsatwić na Yt i pokazac tu filmik z unboxingu tego ipoda co ci dojdzie??

Opublikowano

Fake i tyle jedyny normalny serwis to Playspan robisz reklamy i masz pkt i wymieniasz a nie te gowna

tylko idiota by oddal ipoda za darmo

taka jest prawda ze gdyby to dzialalo to kazdy by to robil a jednak nikt prawie nie robi

właśnie się z tym zgadzam!!!!.

Jakby to była prawda to by sie skurwiel z wysyłkami nie wyrobił i kupnem/kradzieżą tych ifonów.

no właśnie ... tylko idiota oddałby ipoda za darmo. Bo niby za te 30 reklam/ankiet dostaniesz ipoda (250 dolarów)?. Powiem tak - chyba cie kurwa pojebało.

No i właśnie.. dlaczego tak mało osób to robi? A może dlatego, że to jest oszustwo?

Do tego jeszcze powiem tak:

niech sobie dzieci wierzą, że jak powysyłają sms'y do ankiet, powypełniają darmowe to dostaną "nie" tanie produkty.

76561198034810506.png

Opublikowano

Mógłbyś nagrać i wsatwić na Yt i pokazac tu filmik z unboxingu tego ipoda co ci dojdzie??

No jasne jak tylko przyjdzie to wrzuce filmik.

KURWA, ZJEBY ZROZUMCIE ZE ONI MAJA COS Z TEGO ! Nie rozumiecie zamknąć mordy i sie nie udzielac.

Opublikowano

kurwa ciekawe co mają. Zastanów się dziecko! Ciekawe ile kurwa dostaną za jebaną reklamę!? Może ty myślisz, że oni kurwa miliony biją? To się kurwa mylisz. Może jeszcze powiesz, że jak kurwa wyślesz jebanego esemesa za kurwa jebane 5 złotych a ty kurwa dostaniesz ipoda. Moze jeszcze powiesz ze im kurwa Jezus zsyła kurwa kasę z kurwa nieba?

76561198034810506.png

Opublikowano

kurwa ciekawe co mają. Zastanów się dziecko! Ciekawe ile kurwa dostaną za jebaną reklamę!? Może ty myślisz, że oni kurwa miliony biją? To się kurwa mylisz. Może jeszcze powiesz, że jak kurwa wyślesz jebanego esemesa za kurwa jebane 5 złotych a ty kurwa dostaniesz ipoda. Moze jeszcze powiesz ze im kurwa Jezus zsyła kurwa kasę z kurwa nieba?

Tutaj nie jest kasa za smsy to po pierwsze radze czytać ze zrozumieniem.

Skoro się pytasz to na chuj się wypowiadasz skoro nie masz zielonego pojęcia o co tu chodzi? Zamknąć ryj i wyjść na dwór ochłodzić się trochę :) Dobrze, że zimno jest.

Opublikowano

To nie sa reklamy skonczony idioto. Niewiesz za co pieniadze maja. Myslisz ze masz 14lat i wiesz wszystko? o wszystkim? myslisz ze jestes madry bo czytasz info na onecie i ogladasz TVN? . Chetnie bym ci wytlumaczyl na jakiej zasadzie dziala ta strona ale jestes kolejnym dzieckiem na tym forum z któremu nieda sie nic wytlumaczyc.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...