Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak zagrać na privie lastchaos?

Theadrian189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy prywatny server poza ep1 (hamachi) posiada własny client, więc nie jest tak jak w innych wklejasz 3 pliki i grasz na innym priv'ie. =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a trzeba jakiegoś innego clienta czy można na oglulnym

nie ma czegoś takiego jak client ogólny, musisz pobierac clienty privów.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Wiesz, ja Ci polecam najpierw zagrać na globalu. Więcej się nauczysz, jeżeli jesteś początkowym graczem. Znajdziesz mistrza pod F7, jak dobrze pamiętam. ;) On Ci wszystko wytłumaczy.

neymarrr.png

Opublikowano

Ta , ja Ci nie polecam gry na globalu dlaczego ? a dla tego , że global nie jest dla nowicjuszy chyba że masz jakieś znajomości kumpli czy coś , następna sprawa global gówno oferuje ludziom ? nie masz cashu to nq i tak jest . Wbij max lvl bez cashu , będziesz wbijał 20 lat jak wcześniej nie upadnie. Popatrz w dziale serwery prywatne znajdź coś dla siebie i pobierz obczaj o co chodzi poczytaj poradniki

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Zainstaluj LC 777 zrób postać na serverze Katchar skontaktuje cię z jedną z większych gildii na tym servie Jak coś to pisz

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...