Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Crashe i GA

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanko.Wczoraj wszystko było OK,zajebiście grałem sobie na GA i nic się nie działo.

Dzisiaj po patchu wchodzę do gry ( bez GA ) 1 gra 1 kill i crash...Odpalam GA...Crash przy wejściu do gry ( za każdym razem jak odpalam GA crashuje przy wejściu do gry ( rooma w grze ).

Normalnie również nie mogę pograć,bo wystarczy,że na nowym FT zabiję 3 ninja i już crash...

Q1: czy wam tez ciągnle crashuje CA?

Q2: Czy GA został spatchowany?

Q3 Jeśli na 2 pierwsze pytanie odpowiedź brzmi : NIE,to co mam zrobić?;/

boyka.jpg

Opublikowano

1. Tak, CA ostatnimi czasy crashuje coraz częściej.. Ja też czasami pogram gre 140 kill i jest np. 100 i gre wywala ;/

2. Nie jeszcze nie został, jak na razie CA EU jest OFF

Tu masz foto dla pewności :

8d4sq3x6.PNG

@DOWN

No jest wyłączony bo jeszcze go prawdopodobnie nie zpatchowali

Jeśli temat do zamknięcia, to nasz, że CLOSE bo łatwiej będzie go ogarnąć Moderatorom :)

Opublikowano

Off to znaczy,że jest wyłączony...A Ty napisałeś,że nie został Spatchowany, ale jest wyłączony!Wtf? :D

@Edit thx za info.

Masz Like'a

boyka.jpg

Opublikowano

1. Tak, CA ostatnimi czasy crashuje coraz częściej.. Ja też czasami pogram gre 140 kill i jest np. 100 i gre wywala ;/

Tu masz foto dla pewności :

8d4sq3x6.PNG

@DOWN

No jest wyłączony bo jeszcze go prawdopodobnie nie zpatchowali

Jeśli temat do zamknięcia, to nasz, że CLOSE bo łatwiej będzie go ogarnąć Moderatorom :)

I TU się mylisz dużo razy offline znaczy ze jest spachowany a po 2 pytałem się adminów i mówili ze lifataker nie będzie już w GA a po 3 GA jak narazie został spachowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...