Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Na jakim servie grać?

Gość Lord Loginus

Na czym grać?  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serverze gra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram na servie który otrzyma najwięcej głosów i licze na to, że ktoś kto ma problemy z wybraniem servera niech zrobi tak jak ja.

Temat jutro proszę zamknąć

Coraz więcej osób piszę o Exori a nie głosuje -.- ludzie ankieta też się liczy.

Dodałem na ankietę nowy server: "Cantrix2

Każdy kto odda głos na server i on wygra dostaje + :) oczywiście ten który pisał w tym temacie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam Avalona mimo , że stoi i to bardzo długo dużo osób odeszło dużo doszło , naprawdę polecam .

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Exoria. Dlaczego? Ponieważ przepadam za serwerami gdzie nie ma broni z epvp, pixelowych zbroi, helmów etc. Także Team stara się i jest otwarty na nowe propozycje i w dodatku realizuje je, przedstawia co jest na bieżąco dodawane, edytowane.

Opublikowano

Avalonmt2-Oszukany licznik graczy,tylko po to ,aby ukryć rzeczywista ilość graczy,ja bym się zastanowił nad graniem.TO raz...

Dwa- Administracja w postaci GM jest niedoświadczona,co ukazał event "Obrona Metina" ,wygrane królestwo powinno dostać jako jedyne nagrodę,a dostały nagrody wszyscy. Może się czepiam,ale jest więcej takowych niedociągnięć.

Trzy- Administracja stronicowa

Jeden wielki "burdel"!

Opublikowano

Zagraniczne :

http://www.mpcforum.pl/forum/382-serwery-zagraniczne/

Hamachi :

http://www.mpcforum.pl/forum/279-serwery-hamachi/

Publiczne :

http://www.mpcforum.pl/forum/195-metin-2-publikacje-serwerow/

Obcja szukaj nie boli..

Ps: Nie prosimy o serwer.. , nazwe serwera..

Opublikowano

Exoria.pl Sam czekam i napewno zagramm :D

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Ja chce zagrać na servie który otrzyma najwięcej głosów nie chce jakiegoś byle jakiego -.-

Zwróć uwagę na to, że na Pandorze gra multum osób, więc wiadome jest, że to na nią najwięcej ludu odda swój głos.

Exoria jeszcze nie wystartowała, więc masz szanse na topkę :P

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Ja polecam Cantrix2.com.pl serwer startuje dzisiaj w godzinach popołudniowych dzisiaj zostanie dodana zapowiedź Max lv 250 serwer typu Hard/Meadium pół na pół.

Ulepszacze Tylko perły... Bardzo fajny serwer niezwykłe misje i wogóle dużo ciekawych żeczy...Pozdrawiam OMAR

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

Ja polecam Cantrix2.com.pl serwer startuje dzisiaj w godzinach popołudniowych dzisiaj zostanie dodana zapowiedź Max lv 250 serwer typu Hard/Meadium pół na pół.

Ulepszacze Tylko perły... Bardzo fajny serwer niezwykłe misje i wogóle dużo ciekawych żeczy...Pozdrawiam OMAR

Serwer nie wypał, przed którym was ostrzegałem.

Exoria startuje w ver. beta już 1 lutego, a po niej oficjalny start, zapraszam :D

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Ja dałbym głos na kalimdor, super administracja fajna atmosfera mili gracze. Jeszcze musisz określić co chcesz robić na tym privie i jaki on ma być, bo wyjdzie że chciałeś priv pvp a dadzą Ci harda..

Opublikowano

nawie.eu spoko serverek :) ponad 200+ caly czas w niedziele bylo prawie 500. polski server spoko klimaty :) admini zaszaleli niezle z tym metinem :) jest bardzo super zrobiony :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...