Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wingm

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO jest z tym dt zawsze dochodze do 3pietra rozwalam bosa i po chwili laag i kick.... ani razu nie dalo się dojść chociażby do kowala.

Probowalem na chinskim i na polskim kliencie. Udalo sie komuś??

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano
nie uda Ci sie bo jesteś frajerem ;] a czemu jestes ; ] przeczytaj priw; ] a inni nie zorientowani moga luknac w moja sygne w "chiński client"

Sry za spam ; ]

po 1 nie jestem frajerem po drugie napisalem ze probowalem na chinskim kliencie. I tak samo mam a w dt nie ma zbyt wiele osob. A chciałem się spróbować z ripiem zmierzyć chociarz wątpie że go rozwale, ale spróbować chce. I nie podalem tego jako wlasny upload tylko chcialem pomoc gosciowi. Nawet nie oczekiwalem za to 5 bo mi to nie robi jaka mam ocene to tylko forum.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano
po 1 nie jestem frajerem po drugie napisalem ze probowalem na chinskim kliencie. I tak samo mam a w dt nie ma zbyt wiele osob. A chciałem się spróbować z ripiem zmierzyć chociarz wątpie że go rozwale, ale spróbować chce. I nie podalem tego jako wlasny upload tylko chcialem pomoc gosciowi

niechcący mówisz? przesrane.. a tak serio to jesteś żałosny (mogłeś wkleić link do mojego tematu, a bynajmniej inni normalni ludzie tak robia ) ; ] ale jak coś to już sie TUTAJ nie wypowiadam bo warna dostane i bYdzie ; ]

btw. do ripa potrzebujesz jakies hmm conajmniej 60% na nieumarłych, co najmniej 15k hp no i skille na P, i przyda sie buff taki konkretny, jeśli chcesz probowac go ubić bez poli ; ]

EDIT: że tak powiem.. w du*** mam co Ty chciałeś podałeś moje linki jak swoje i to wystarczy ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

akurtal mialem ten link a nie do tematu bo sam sciagalem ale nie dzialal wiec wkleilem do newlongju. I sorry za to.

A co do ripka mam 17K hp prawie 900defa i costam cos ale teraz sie znowu nie udalo bo zostalem przy metkach rozwalajac metki skonczyly mi sie niebieskie potki ale troche potek wylecialo. i na pieczeciach wzielem caly spot rozwalony prawie byl juz i kick znowu :/

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

ja mam rowniez pytanie dotyczace wingm.. gdzie sa kamienie duchowe? :s