Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera zagranicznego 4Fun/Easy.

Kaziótek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie pisze szukam serwera 4Fun/Easy zagranicznego.

Serwer o 6/7 bonie najlepiej umieszczonym w sklepie.Bez znaczenia dla mnie jest to czy dostajemy lvl na początek czy nie.Ceny nie za drogie, dopasowany exp.Najlepiej bez ulepszaczy.Nie chcę serwera na którym gra 2 osoby, ale nie takiego żeby były lagi.Serwer bez przesady i bez max 250 lvl, i eq wyczesanym w kosmos takim jakim posłużyli się twórcy serwera GladoR.Niestety z przyczyny bardzo niskiej szybkości internetu(Plik o wadze 10Mg pobiera mi się około 17 minut)nie mogę pobierać klienta.Dlatego bardzo proszę o spolszczenie bądź inny plik o podobnej 'wadze' który mogę wkleić do metka 2008.Za instrukcję obsługi jak i co zrobić byłbym bardzo wdzięczny.Za dobre odpowiedzi z linkami posypią się plusiki i nie tylko.Za szybką odpowiedź nagroda będzie większa.Dzięki.

Grałem na: nie grałem na żadnym serwerze zagranicznym 4Fun/Easy dlatego chcę spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...