Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Club Revolution

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój wirtualny garaż pęka w szwach a ty masz już na oku kolejny egzemplarz do swojej kolekcji. Gra client Auto Club Revolution została stworzona przy współpracy z wiodącymi światowymi producentami samochodów, więc do wyboru masz auta najlepszych marek. Czy to Jaguar, czy Bugatti, czy też Chevrolet, nie ma żadnych ograniczeń. Wszystko zelaży od tego, jaki rodzaj aut najlepiej do ciebie pasuje.

W grze client Auto Club Revolution kupujesz i sprzedajesz auta, możesz je również tuningować, czyli udoskonalać wedle własnego uznania. Jeśli jesteś pasjonatem wyścigów, możesz je również wystawiać na szybkościowe pojedynki z autami innych graczy. Dni spędzasz na przyjemnym majsterkowaniu przy swoich cackach aby później wzbudzać okrzyki zachwytu wśród innych graczy.

Auto Club Revolution jest grą client, w której twoje auta mogą nabrać takiego kształtu, jaki sobie tylko wymarzysz. Dodatkowo, do wyboru masz nie tylko najnowsze zdobycze techniki i prototypy aut, które jeszcze nie weszły do masowej sprzedaży. Właśnie w twoim grażu mogą one przeżyć swoją oficjalną premierę. Możesz równie dobrze wybrać historyczne egzemparze automobili, które w twoim garażu zmienią się nie do poznania.

Auto Club Revolution jest grą nastawioną na użytkownika. Tutaj gracze mogą głosować, które samochody wyścigowe najchętniej ujrzeliby na konkretnym torze wyścigowym. Najlepsze propozycje zostaną uwzględnione i dodane do gry! Możesz więc nie tylko prowadzić własną stajnię koni mechanicznych, ale także mieć realny wpływ na kształt gry.

Aktualnie gra jest w Fazie beta testów (zamknietych) by zagrać trzeba dostać Key.

Ja otrzymałem więc mogę już śmigać ale nie wstawie narazie żadnych screenów z gry gdyż Developerzy gry mają problemy z download serverem i nie mogę narazie prbrać Clienta (nie ma żadnych alternatywnych linków)

Gra ma naprawdę bardzo dobrą gafikę jak na Darmowy produkt (grafa na poziomie GRID/DIRT2/Grand Turismo 5)

Jest stworzona głównie pod model multiplayer, grająz zdobywamy doświadczenie oraz punkty za które pózniej możemy kupić nowe samochody oraz ztuningować te które już posiadamy.

O modelu jazdy narazie nic powiedzieć nie mogę gdyż jak wspominałem jeszcze nie wykonałem jazdy próbnej.

Tu screen z Control Panelu który jest dostępny z poziomu przeglądarki (tutaj kupujemy samochody, tuningujemy je, oraz dołanczamy do wyścigów, oraz do Live Chatu na którym cały czas jest ktoś z Supportu gry który odpowie na nasz pytania):

Screen:

acrwebcar.jpg

Filmik:

Opublikowano

Hmm ciekawa koncepcja nfs world :D

Mam nadzieje że nie będzie to jak w nfs world gdzie na kazdym kroku gra zachęca cię do zainwestowania PLN żeby być lepszym od innych :)

Opublikowano

Hmm ciekawa koncepcja nfs world :D

Mam nadzieje że nie będzie to jak w nfs world gdzie na kazdym kroku gra zachęca cię do zainwestowania PLN żeby być lepszym od innych :)

Narazie wszystkie rzeczy do kupienia są za punkty zdobyte w grze , no ale to dopiero beta i pewnie po oficialnej premierze dopiero dodadzą sprzęd za $$

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie gra jest jakas dziwna, co prawda to closed beta, ale niewiem czy to jakies bledy czy juz cheaty. Spojrzcie na statystyki chociazby graczy, ich czasy na poszczegolnych wyscigach, ja probowalem na wszelkie sposoby i zanic niemoglem chodzby dorownac tym czasom, a mnialem te same auto, tak samo stuningowane. A druga zecz to wyscigi jest to samo te same auta, max tuning a koles poprostu na prostej odsasza mnie niewiadomo jak?

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...