Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Hacki/Pliki serverowe/Filmy na YT/Strona/Przesyłanie plików...

PaTrOL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey'ka ;p mam pytanie...

mam hacki do cs'a typu aim & wh(uzywam tylko czasem na jail;p) i (chyba nielegalne)pliki serverowe od kaszanka.pl 2010 do metin2(żeby zrobic swoj server) + pare bajerów na server

i tak:

acta jest już wprowadzone więc nie usune tego aim wh plikow serverowych itd to cos sie stanie czy mi np. odetną neta?

i czy jak wrzuce filmik na yt z mojego priva metin2 lub byle jaki film to tez cos sie stanie czy nie?

i jest jakis hosting ktory jeszcze dziala i można tam za darmo bez logowania wrzucać pliki od 1MB do np. 1GB lub wyżej?

i jak zostawie moj server metin2 bo zrobilem sobie strone na server to ona mi sie usunie czy co? czy jak jej nie usune to coś się stanie?

sorka że pytam ale tego acta to już nie ogarniam.

pozdro.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nic nie stanie, kto by się interesował takimi śmieciami, jak ci udowodnia działalność zarobkową albo naruszenie zasad regulaminu/licencji będą mieli po prostu większa możliwości wyegzekwować od ciebie kary i należne im opłaty

jak widzę nie znasz i nie rozumiesz zasad zawartych w ustawie i pewnie tak samo jak większość protestując obawiasz się o to że zostanie ci zablokowany dostęp do plików które zostały najnormalniej w świecie ukradzione komuś ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale chodzi mi oto czy jak wrzuce film na yt np. i dam link w opisie do nielegalnych plików to coś sie stanie? i są jakieś strony dzialajace ze mozna wrzucac pliki od 1 mb do np 2gb? lub wiecej?

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...