Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Pandorą

xAntraxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mógłby mi Ktoś powiedzieć jak naprawić pewien problem z Pandorą Mt2.

Otóż gdy chcę się zalogować do gry i wchodzę to jest coś takiego

Ch1................

Ch2................

Ch3................

Ch4................

Ch5................

Normalnie to powinno wyglądać np. tak

Ch1 Norm,

Ch2 Full.

Ch3 Buys,

i na dodatek gdy, już wpiszę moje login i hasło ,akceptuje to a wyskakuje "Błąd połączenia z serwerem"

nie mam pojęcia co z tym zrobić,próbowałem i z modami i z wielokrotnym pobieraniem tej gry.

NAPEWNO NIE CHODZI O INTERNET bo internet dobrze działa.

Gdy ktoś będzie wiedział co zrobić niech pisze pod gg 6453049 jestem ciągle na gg.

PROSZĘ O NIEZWŁOCZNĄ POMOC

Opublikowano

Napewno nie bo cytując "3491Graczy Online " ze strony serwera Pandory zniechęcam się do tej gry ;/ . A pozatym ten problem trwa już ze 2 tygodnie

Opublikowano

Hmmmm, no właśnie nie wiem bo mój internet tego nie pobierze a wziołem Pandorę od mojego kolegi u którego działa ;/,

Dajcie link do tego patchera

Opublikowano

Próbowałem -to samo nawet jak na modzie próbowałem wejść na inny serwer np DragonMt2 to też

Ch1 ........................

Ch2..........................

;/

Opublikowano

xD xD xD

LexuS, mógłbyś sie nie śmiać z czyiś dokonań, niech się cieszy ma chociasz te 100 kb/s albo sam nie wie i zobaczył przy włączaniu komputera "100mb/s" i napisał dla nas 100kb/s. Widać zbytnio nie ogarnięty czlowiek ale cóż poradzić.

Ja bym radził Ci usunięcie całej zawartości metina z wszystkoch dysków zrestartowac komputer i pobrać pandore klienta jeżeli nie podziała, możliwe że coś blokuje Ci dostep do Metina pewnie pobierałeś jakieś boty itp. I od tego masz te wszystkie problemy :)

Jeżeli nie podziała jedyną metodą jest format komputera :)

Pozdrawiam Qba

Opublikowano

A wie ktoś o co może chodzić jeżeli ciągle mnie kicka po wyborze postaci? Mam zainstalowanego moda na klienta PL najnowszego (10-15 stycznia coś koło tego).

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...