Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd te lagi ?

Johny Walker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak kupiłem sobie nowy komputer AMD 4 rdzenie po 3.2ghz na jednym rdzeniu 4GB ram-u karta graficzna geforce 9800 GT 1GB i zainstalowałem steama skołowałem swój cfg i wchodzę na serwa ping 40 i widzę typa celuje jeb lag 2 sek scinka taka i sie odmula, a ja leże denerwuje mnie to bo normalnie typa bym 3 razy zabił a to nie dość, że lag to jeszcze nie strzela.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Johny Walker

Opublikowano

Może to od pingu jaki masz ping ?

Powyłączaj zbędne procesy

Aplikacje.

Ping powinien się uspokoić i w tym lagi.

i wpisz to w konsoli :

cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
rate 25000

Regmannn

Opublikowano

Komendy mam takie wszystko mam wyłączone tylko że to nie są takie normalne lagi bo mam ping 40 przy tych zacinkach też ping 40 nawet ping nie skacze tylko jest jeb scina i sie odcina a ping podobny nie ze mam 40 ping skacze do 1000 bo to lag ale ja mam caly czas 40 i te scinki to nie wiem dlaczego tak

Opublikowano

Wi-Fi?

Pierwsze się spotykam, aby na wi-fi ktoś w csa grał, no ale dobra.

Powyłączaj te wszystkie gadu-gadu, etc.

Przeskanuj komputer anty-virem, bo możesz mieć zawirusowany jakoś i Ci osłabia łącze w grze, a normalnie jest ok.

Sprawdź jeszcze ping na jakiejś stronie do pomiaru prędkości.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Czyli jak łączysz neta na np. 2 czy ilu masz tam ludzi to będziesz miał wysoki ping i od tego masz lagi już nic chyba z tym nie zrobisz.

Regmannn

Opublikowano

Najlepsze jest to że jak grałem kiedyś w cs na starym kompie 10 razy słabszym i necie 256 mb/s i tym samym cfg to cisnąłem niezłe ale teraz mam lagi dziekuje za pomoc ale chyba cs sobie odpuszczę dopuki neta nie ogarne nowego : )

TEMAT DO ZAMKNIECIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...