Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - wirus

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , skanowałem kompa dzisiaj i wykryło kilkanaście wirusów , żeby się upewnić że już ich nie ma to skanowałem jeszcze raz i okazało się że są jeszcze trzy , Trojan Agent i Virus Sality x2 próbowałem kilka razy je usunąć i nic one dalej są ... co robić w tej sytuacji ?

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Polecam program ComboFix.

Też kiedyś miałem taki syf na kompie, trochę potrwało ale wyczyścił bezproblemowo.

Lub tak jak kolega @up napisał, programy do czyszczenia rejestru.

Pozdrawiam.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

CCleaner jako narzędzie antywirusowe? ComboFix jako lekarstwo na wszystko? Nie dzięki.

Nawet sam autor ComboFix'a mówi, że jest to narzędzie zbyt ingerencyjne by używać go jak zabawki.

Jak chcesz być pewien, że wszystko będzie czyste to robisz logi GMER + OTL i następnie wpisujesz w google "Logi do sprawdzenia"

i wstawiasz na pierwszy link jaki Ci wyskoczy. Potem postępujesz zgodnie z instrukcjami osoby nadzorującej usuwanie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Polecam program ComboFix.

Też kiedyś miałem taki syf na kompie, trochę potrwało ale wyczyścił bezproblemowo.

Lub tak jak kolega @up napisał, programy do czyszczenia rejestru.

Pozdrawiam.

Kolega ma rację miałem na kompie takie samo gówno! Pobieraj puki jeszcze możesz :)

zbyt duza sygna

Opublikowano

Virus Sality

to się wpierdoliłeś polecam ci ten poradnik

http://toin.pl/2035/jak-usunac-wirusa-sality/

Na marginesie do czego ty korzystasz z kompa

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Sality to żeś dojebał mi kiedyś na kompa dostało się to cholerstwo i wałczyłem tydzień ale to nie miało sensu walnołem formata na all dyski i mam spokój

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...