Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o prywatne serwery

komaraka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o prywatne serwery (wszystkie).Mam zamiar zainstalować sobie sunwell bo już wiem co robiłem źle.Ale nie wiem czy się opłaca bo podobno maja wejść te ACTA.Czy przypadkiem jak to podpiszą to wszystkie prywatne serwery nie zostaną usunięte.No bo wkońcu to PIRATY.PROSZĘ O POMOC.

Opublikowano

Moim zdaniem sie utrzymaja, będzie tak jak w innych gracj dajmy na przykład Metin2 (tak wiem to zły przykład ale cóż) grają na privach dla zabawy, żeby sie przygotowac, poznac gre, ale i tak koncza ma marnym globie (czyt. Pl'u). I wykorzystuja na nim mikropłatnosci, więc twórcy gry są na +, ponieważ gracz zostaje na dłużej bo zna gre, wie w co gra, umie grac i nie nudzi mu sie po godzinie, więc kasa napływa.

A nie tak jak że wchodzi Jan Kowalski na metina idzie cos zabic... i się nudzi, pogra na privie i bedzie już "pro 100 elo" więc wie że opłaca mu sie wziąc zwoje, bonusy i inne pierdoły za te smocze coś tam, więc jest kasa.

To tyle z mojej strony, moim zdaniem usunięcie privków byłoby nie ekonomiczne przyniosło by straty, ale również zwiększyło by troszeczke zysk, gdyż gracze z privów przenieślu by się na global.

Opublikowano

No tak ale patche do gry są na tych downloadach (uploadach).A to mają głównie zablokować.Więc jak ich nie będzie to gdzie oni dadzą te instalki to ma ponad 6 giga

Opublikowano

No tak ale patche do gry są na tych downloadach (uploadach).A to mają głównie zablokować.Więc jak ich nie będzie to gdzie oni dadzą te instalki to ma ponad 6 giga

Nie martw się. To tak jak z kamerami w sklepie mają one zapobiec kradzieży w supermarketach i tak kradną. To będzie tak samo prędzej czy później znajdzie się sposób na pobieranie ;)

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...