Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, dobijacie mnie już tym całym ACTA.

-ACTA ZOSTAŁO PODPISANE PRZEZ TUSKA!!!!

-KONIE INTERNETU!!!!!

-TEN KOMENTARZ ZOSTAŁ USUNIĘTY PRZEZ ACTA!!!!!

Kurwa ludzie.Nie wiecie o co chodzi z ACTA?To za przeproszeniem zamknijcie ryj i nie panikujcie.Drzecie ryja, gadacie najwięcej-wiecie najmniej.

Gdzie nie wejdę na YT to pisze że Nie dla ACTA, Wypierdal**** ACTA.Po co to piszecie?Myślicie że coś zdziałacie?To piszcie e-maile do posłów.Czekajcie

na Anonymous, w nich częściowo nadzieja.

Kraje które jeszcze nie podpisały ACTA:

-Niemcy

-Holandia

A więc jeszcze zanim te 2 kraje to podpiszą, wszystko zostanie rozpatrzone, i ZNÓW to podpiszą.Minie trochę czasu, (marzec-kwiecień).

Nie róbcie paniki, chociaż wy MPC.

To jest naprawdę denerwujące jak widzę co 2 komentarz, lub temat: "Jebać ACTA"...

...sam nie popieram acta, ale co zrobię?Nic...

Liczcie na Anonymous, piszcie petycje, wysyłajcie e-maile.Chodźcie na protesty

takie jak były np. w Kielcach 700 ludzi.Czy we Wrocławiu kilka TYSIĘCY ludzi!

To właśnie w takich małych rzeczach jak petycja, protesy, hackowanie jest nadzieja.

Mam nadzieję że przeczytałeś moje lekkie, wypociny.

Proszę tu macie link do NOWEGO filmiku na YouTube oraz link do strony fakty, oraz wszystko co tam pisze o ustawie Acta:

Filmik:

Nie mówię że sięnie boję tego ACTA.

Ale przynajmniej nie panikuję jak WY!

Opublikowano

Bo mnie wkurwiają dziesiątki tematów = Stop acta itp. Ja tylko oznajmiam żeby był koniec jebanego spamu...

Opublikowano

Owszem nie mam.Ale ciebie nie denerwóją dziesiątki tematów o tym samym?WIEM!Może założę temat że właśnie piję Cole?

Opublikowano

Dziecko przestan se zalic , to jest nie normalne jesli chcesz sie wyzyc idz na dwor a nie calymi dniami na mpc siedzisz i sie zalisz , zalosny jestes i tyle

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Boże masz jakiś problem to idź się wypłakać a nie spamujesz

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Owszem nie mam.Ale ciebie nie denerwóją dziesiątki tematów o tym samym?WIEM!Może założę temat że właśnie piję Cole?

I ty jesteś jednym ze spamerów którzy piszą dziesiątki takich kurwa tematów, dziś ty, jutro znów ktoś napisze... . Masz problem? Spierdalaj z tego działu. Idź sobie na dwór lub zwal gruchę. Popatrz na siebie a potem o innych mów.

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...