Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] used alerdy loged in

staneczek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ktory polega na tym ze nie moge sie zalogowac bo pisze "used alerdy loged in" wchodze na 2 konto i patrze czy jestem zalogowany i wyswietla sie ze nie co mam zrobic nikt napewno na koncie nie siedzi i nie gra bez mojej wiedzy ...

Opublikowano

Poczekaj chwilę, nie raz także tak mam. Spróbuj wejść ponownie po jakimś czasie.

To jest zwykły BUG, najczęściej gdy są lekkie lagi na warrocku i chcesz zmienić serwer np. z IT na Europe wtedy cię wyrzuca i piszę user already logged in.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Jeśli po np. 1h problem nie zniknie, to musisz poczekać na najbliższe czyszczenie serwerów lub napisać ticketa z prośbą o odbugowanie konta :)

Opublikowano

a mogl by mi ktos napisac ticketa ja bym kopjuj i wklej wziol dam plusa ....juz 7 godzin nie moge sie zalogowac a premka sie konczy

Tu Ticket nie pomoże bo co im napiszesz "Witam nie mogę się zalogować na swoje konto bo pisze mi User A login in" czy możecie mnie kiknąć z serwera czy cos w tym stylu " :D ??

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Hello administration.Please for me to unlock my konta.jak appeared the message "Connection terminated from server", I wanted to log in again and displayed for all the time the message "user in alerdy in". I submit a request to unblock me.

:D takie cos napisalem ile sie czeka na odpowiedz od g1/k2

Opublikowano

Jeżeli masz premium to będzie szybciej, gdyż najpierw sprawdzają wiadomości od użytkowników premium. Ale zawsze do około 3 dni dochodzą...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@Up: Udowodnij nam to, że użytkownicy premium szybciej otrzymują odpowiedź -.-

Teoretycznie maksymalny czas odczekiwania na odpowiedź wynosi 72h :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...