Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troche o Valarim

Jawor1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all chcial bym poinformowac,ze w teamie Valarim nadal jest zlodziej czyli GA byłego serwera Aferia (BlackDrab) ktory sprzedawal eq z navi za zl,jak rowniez dawal swojemy kuzynowi (Kajman)ktory jest Gm na Valarim o malo co nie zgarnol nagrody (Telefon) za 3 miejsce w konkursie na Aferi. Zreszta z tego co chwalil sie Black Drab dostal on nagrode za 1 miejsce czyli PSP,zrobil postac o ktorej nikt nic nie wiedzial i nawet go nie podejrzewal jako GA po starcie serwera Nawie siedzialem z nim i kilkoma osobami na tamtejszym ts i sam mowil ze chce postawic chwilowy serwer jak aferia czyli valarim (ten sam serwer w 99%) wiec serwer stoi dla zarobku na jakis czas np. teraz jest off od dobrych kilkunastu godzin nie wiadomo czemu wszystko bylo ok ts tez nagle wylaczyli wiec nie radze tam grac a w szczegolnosci kupowac monety pozatym na s jest bardzo malo osob

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Serwer został zamknięty.. ? Czyli pewnie osoba która hostingowała im serwer zrezygnował z Hostingu noi zamknął serwer lub.. zmienił nazwe serwera/stronę bo być może serwer miał słabą reputacje.. Już było tak nie raz...

Opublikowano

nie powiedzialem ze zamkniety ale niedlugo bedzie reszta sie przekona co pisze od kilku dni..

Opublikowano

nawet jak by bylo wszytsko ok to i tak za malo graczy ciezko o ulepszacze a zwlaszcza ku aure masakra...

Opublikowano

Witam all chcial bym poinformowac,ze w teamie Valarim nadal jest zlodziej czyli GA byłego serwera Aferia (BlackDrab) ktory sprzedawal eq z navi za zl,jak rowniez dawal swojemy kuzynowi (Kajman)ktory jest Gm na Valarim o malo co nie zgarnol nagrody (Telefon) za 3 miejsce w konkursie na Aferi. Zreszta z tego co chwalil sie Black Drab dostal on nagrode za 1 miejsce czyli PSP,zrobil postac o ktorej nikt nic nie wiedzial i nawet go nie podejrzewal jako GA po starcie serwera Nawie siedzialem z nim i kilkoma osobami na tamtejszym ts i sam mowil ze chce postawic chwilowy serwer jak aferia czyli valarim (ten sam serwer w 99%) wiec serwer stoi dla zarobku na jakis czas np. teraz jest off od dobrych kilkunastu godzin nie wiadomo czemu wszystko bylo ok ts tez nagle wylaczyli wiec nie radze tam grac a w szczegolnosci kupowac monety pozatym na s jest bardzo malo osob

Ze bo co? Mozna prosic nieco bardziej przejrzyscie pod wzgledem stylistyki? Malo z tego rozumiem (moze glupia jestem, albo przekaz malo czytelny)

Opublikowano

wkońcu to mial być medium/hard mi tam serwer sie strasznie podobał, ale skoro taka jest prawda to nie ma co tam nawet grać ...

cieżko o Aure heh jak sie nie umie grać to jest cieżko ...

Opublikowano

dobrze mowisz gralem troche na aferi i valarim wiec troche wiem na ten temat widze ze stornka i forum tez juz nie dzialaja najebali kasy z is i koniec...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Ze bo co? Mozna prosic nieco bardziej przejrzyscie pod wzgledem stylistyki? Malo z tego rozumiem (moze glupia jestem, albo przekaz malo czytelny)

Streszczając Ci, kolega Jawor1012, napisał iż odradza gry na tym serwerze ze względu na to iż Administracja oszukuje graczy.
Opublikowano

Rowniez nie polecam tego serwera . Widzialem ss-y z rozmowa GA jak pisal ze tylko zarobia kase i sie ulotnia . Bo hardy najlepiej zarabiaja , SYF nic wiecej

62617690064476736551.jpg
Opublikowano

Autor ma racje, też dostałem podobne info. Jak widzicie serwer robiony z dupy 0 zabezpieczeń niedropracowany itp czyli zrobiony dla zarobku... Jeśli go jeszcze odpalą to obiecuje wam że bedzie stał do miesiąca bo team nie oplaci serwera na 2 miesiąc tylko sobie kaske zabierze i postawi nastepny serwer pod inna nazwa na kilkanascie dni aby wycisnac is...

Opublikowano

Ludzie to dziwne stworzenia....Napisze im sie cos i odrazu wierza.

Gdybym napisal : Kto zacznie gre na Valarim dostanie 10000000SM.Tez byscie mi uwierzyli ??

Nie wierzcie wszystkim co pisza o tym servie.Pierdolenie od rzeczy ze server powstal dla zarobku.Wypowiadaja sie zwykli gracze co tak naprawde gowno wiedza.Malo osob gra poniewaz takie debile co nie potrafia grac na Hardach ,odradzaja wszystkim ten server , z innych powodow jak np:"ze bedzie OFF i tak" a tak naprawde nie umieli na nim grac i tylko.

Tylko z mojej strony

Ja gram na tym servie i wiem ze jest fajny,przyjemny.

Server jest nowy to nie dziwcie sie ze sa jeszcze problemy.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY NA VALARIM!!!

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ZApRASZAMY DO GRY ?NA VALARIM SERwer bardzo dobry ") JAk nie umiecie grac na takich serwach To nie piszcie ,ze serwer dno ,,

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Ale co to server jest OFF i nie wiadomo kiedy i czy bedzie wlaczony....na TS administracja twierdzila ze wlacza ale nie wiedza kiedy mail byc o 24 w nocy wlaczony i nic...

nikt nic nie wie i nie wypowiada sie jezeli chodzi administracje...

Pisalo sie im zeby zrobic reset do ZERA to sie ursali ze juz jest wszystko na 100% ok ...no i widac ze jedank nie jest....

Ja jestem tez jedna osoba z wielu co kupilo Monety za 30zl i co?? poszlo w czarna dupe-,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...